[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: discus-fish
Forum Index » Profile for discus-fish » Messages posted by discus-fish
multumesc de sfaturi!o sa vad ce pot face sa scap de pestii mai vioi(nu pot sa ii dau pe mana orcui) o sa scot si scoica.
Posibil.Dar arata mai bine scoica dupa parerea mea. ))(mi-am loat odata si se facuse apa maro )
Buna ziua!Ma cheama David,am 15 ani si sunt din prahova!Am acvariu de 4 ani si ma ocup de discusi de 1 an si jumatate.Acvariul meu este de 200l si am in el:6 discusi,5 scalari,3 molly balon maturi (si 22 de puiuti) si 5 tetrazone.Discusi au inceput sa depuna(1 perechi) peste o luna o sa ii separ in acvariu de reproducere.
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA
Îti multumesc foarte mult!
Salut!foarte frumos acvariul!Imi poti zice si mie cum sa fac un topic(sunt nou si nu stiu unde sa dau ca sa il adaug)!

Forum Index » Profile for discus-fish » Messages posted by discus-fish
Go to: