[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alex.jianu
Forum Index » Profile for alex.jianu » Messages posted by alex.jianu
Am inteles ca daca pun melci ar fi o problema pentru ca se inmultesc foarte repede si nu o sa mai pot scapa de ei din acvariu!
Mi-a mai aparut ceva in apa ca panza de paianjen si care pluteste prin acvariu pe buturuga,pe sol si pe pereti!Ce pot sa fac sa scap de ea?Il las asa si o sa dispara de la sine?
O sa astept.Merci!Cam cati litri de apa trebuie sa schimb efectiv si cam la cat timp?Sa las pestii in continuare in el?Filtrul la cat timp trebuie curatat?
Buna Seara!Am achizitionat recent un acvariu Ehaim de 63 de L cu tot cu filtru Ehaim Aquabal 60 precum si cu incalzitor!Am umplut acvariul total...l-am golit apoi am umplut din nou!L-am lasat o perioada de 5 zile la ciclat apoi am bagat Corydoras panda!Dupa o perioada de inca 2 3 zile am bagat si cativa Guppy si 5 Rasbora insa problema este ca apa nu se limpezeste...Ce as putea sa fac?
Am 6 Guppy,5 Rasbora,3 cory panda si un Ancistrus momentan!Folosesc Aqua safe 2.5 ml la 5 l de apa!

Forum Index » Profile for alex.jianu » Messages posted by alex.jianu
Go to: