[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marianbm75
Forum Index » Profile for marianbm75 » Messages posted by marianbm75
ok mersi mult daca te pricepi in problema asta ai putea sa te uiti pe schita atasata
lampa este modelul malibu s 400 normal configurata pt marin dar am vorbit si pot schimba configuratia
lampa are controler wifi ca care pot da doar 5 % sau 50% din putere deci nu ma deranjaza ma interesat dimensiunea pt a fi pe toata lungimea bazinului de 180 cm iar lampa are 150 lungime problema este spectrul de lumina culoarea care este cea mai potrivita .......
salut ma numesc marian sunt din constanta am si eu o rugaminte am ajutor pt a configura o lampa cu leduri pt un acvariu de apa dulce dimensiunile tankului 180x50x60 care il populez cu discus brown lampa are 150x200x48 cu 120 leduri de 3w LED-uri cip Brand: Cree / BRIDGELUX / Epistar / EPIled nu stiu ce culori sa folosesc pt a configura lampa ce ....si cum sa pun am o schita pt fiecare modul de leduri 24 buc pe fiecare Multumesc anticipat astept sfaturi .

Forum Index » Profile for marianbm75 » Messages posted by marianbm75
Go to: