[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: justblue
Forum Index » Profile for justblue » Messages posted by justblue
inca una
Am revenit cu imagini :
stefanp wrote:Daca nu ai destul manado incat sa acoperi, mai cumpara.
Ti-a iesit acum fara sa faci nimic in el, gandeste-te cand vei vrea sa plantezi, replantezi, scoti plante ...

Am renuntat la florapol. Am spalat bine manado si l-am pus la loc. Acum nu stiu ce sa fac cu plantutele, au praf dintr-ala pe ele. Am sa pun si o poza sa vezi, poate imi dai niste sfaturi!

Mersi mult!
stefanp wrote:N-ai citit si hartiuta din cutia cu florapol nu?

Florapolul il amesteci cu o parte din manado si pui un prim strat. Peste acest strat pui altul de manado simplu (fara florapol) care sa aiba macar vreo 2,3 cm grosime...as zice 4,5 ca sa stai mai linistit.
Iar cand torni apa, baga o farfurie in acvariu, sau toarna apa in mana, ca sa nu deranjezi pietrisul.

Ba da am citit, dar am avut prea putin Manado si se pare k nu s-a acoperit tot!
A mai ramas putin din laptele ala pe plantute, dar sper sa-si revine si acvariu a facut un biofilm cam grosut,ceea ce e normal la ciclare acvariului,nu?
Salut,
A folosit cineva florapol in combinatie cu manado? am combinat cam 100 g de Florapol cu 5kg de Manado si cand sa adaug apa am observat ca se face lapte in acvariu! Trebuie spalat Florapol-ul sau cum se foloseste?
Multumesc!
Multumesc! Poze o sa pun imediat cand o sa am timp!
Pana atunci ati putea sa-mi dati ceva sfaturi in legatura cu Jbl Manado in combinatie cu Jbl Florapol 200? Din ce am citit pe forum, Manado ar fi cam usor si o sa pluteasca. Momentan am Aqualit dar are granulatia cam mare si cory mei imi cam scot plantele la plimbare.
Va multumesc anticipat pe sfaturi si/sau ideii!
Ape limpezi!
Cosmin_TM wrote:Salut, am si eu nevoie un pic de ajutor (nu ma prea pricep la iluminat).
Am vazut intr-un magazin proiectoare cu led de 10 si respectiv 20W, si sunt curios daca ar fi bune la iluminarea acvariilor(specificatiile in poze).
Acvariile mele sunt: 100x40x40, 50x30x30, momentan goale.
Intrebare: lumina oferita de proiectoare este buna pentru plante si ce putere as avea nevoie la acvariile mele.
Multumesc anticipat!

Salut, uite un topic foarte interesant aici: [url]http://www.aquariumadvice.com/forums/f60/cheap-led-solution-186459.html
Sper sa-ti foloseasca. Ma gandeam si eu la asa cv dar am preferat sa-mi iau tuburi LED, am iesit mai ieftin si arata si mai bine!
Buna,
Sunt mihai, pot spune ca sunt incepator in ale acvaristicii si sunt aici sa invat, cu toate ca am avut acvarii de la varsta de 10 ani.
Momentan am 60 litri plantat si in derulare 2 "vase" din acrylic 70Lx50lx50h care o sa fie tot plantate.
Va salut pe toti si ape limepezi!

Forum Index » Profile for justblue » Messages posted by justblue
Go to: