[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elluci
Forum Index » Profile for elluci » Messages posted by elluci
De vanzare Amphilophus citrinellum, alb cu pete rosii aproximativ 25 cm foarte frumos.
Il predau doar in Brasov, NU trimit in tara.
Pret negociabil.
O sa revin in curand si cu fotografie.
0771356545
elluci wrote:Din Brasov donez patru pui mari ciclide africane 6-7 cm si 15 2-3 cm. Nu trimit in tara. 0771356545

Se poate inchide, multumesc!
Din Brasov donez patru pui mari ciclide africane 6-7 cm si 15 2-3 cm. Nu trimit in tara. 0771356545
Si Brasovul are cel putin un incepator in acvariu cu ciclide, Lucian ma numesc am un acvariu de 180 l complet dotat cu 15 cilide mature si aprox 30 de pui.
Ca si magazine acvatice in Brasov eu stiu de Zoomania de pe Nicolaie Titulescu (str cu politia - brasovenii stiu - ) dar nu sunt foarte dotati in ceea ce inseamna cichlidele, Horbach Brasov la iesire din Brasov spre Ghimbav, si mai e un magazin in piata astra care mie mi-a placut. Astept si alte postari ale brasovenilor.
fara comentarii!
ciclide
am revenit si cu poze
in ce masura as putea sa adaug intr-un acvariu de 180 de litri populat cu ciclide, recif cu coral artificial sau natural, si daca se poate as vrea ceva ponturi unde ii gasesc
Bine v-am gasit!, am prins aceasta "boala" a acvaristicii in urma cu ceva timp si in noiembrie anul trecut am reusit sa-mi iau un acvariu Juwel, 180 litri complet dotat, (pompa, filtre, termometru, hranitor .. pe care nu l-am folosit inca..., aspirator, maternitate, racitor si cam toate ustensilele pe care eu cred ajuta pentru un astfel de acvariu).

https://www.facebook.com/lucian.curteanu.7/media_set?set=a.10200989282395924.1073741828.1282702157&type=3

https://www.facebook.com/lucian.curteanu.7/media_set?set=a.10200930683050977.1073741827.1282702157&type=3

Mentionez ca acvariu l-am cumparat de mana a doua are si 15 ciclide africane mature superbe plus in ultima saptamana am aproximativ 30 puisori (nu am reusit sa-i numar exact),

Pentru ca sunt incepator accept orice sfat legat de acvariu si decoruri desi si eu "butonez" pe forum sa vad idei noi.

Nu am poze disponibile acum de aceea am copiat legatura de la albumul pe care l-am creeat pe facebook
Numele meu este Lucian Curteanu, din Brasov sunt incepator am un acvariu Juwel de 180 litri populat cu ciclide africane (nu le stiu exact rasa, am cumparat acvariu in urma cu trei luni),

Forum Index » Profile for elluci » Messages posted by elluci
Go to: