[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ovisimut
Forum Index » Profile for ovisimut » Messages posted by ovisimut
Sunt 4 melanotaenia trifasciatus ( 1 mascul si 3 femele), 5 melanotaenia boesemani ( o femela si 4 masculi) si un melanotaenia praecox mascul. Toti sunt maturi si depunatori pentru cine e curios de reproducerea lor. De preferat sa ii dau impreuna cu 200lei. Predare personala in Timisiara, nu trimit in tara. Contact pe mail ovisimut@yahoo.com
donez trei femele mature de melanotaenia trifasciatus, valabil doar pentru timisoara, detalii pe ovisimut@yahoo.com.
vreau s? vand 3 botia macrachanta (2 aprox 15 cm - 60 lei buc, 1 aprox 8cm - 30 lei) tub t8 jbl solar color 18w si tub jbl solar tropic 18w au func?ionat 1.5 luni. valabil pentru Timi?oara

Am o intrebare legata de filtru extern JBL CristalProfi e701 Greenline, credeti ca face fata la un acvariu de 100x45x50 plantat?
Multumesc anticipat
salut,
Sunt interesat de o lampa 2x39w, daca se poate si niste poze.
Am si eu o problema cu un eheim 2213, ieri am curatat filtrul si a inceput sa mearga cu intreruperi adica jetul de apa nu este consatant si are si un barait foarte puternic, ce ar trebui sa verific?
Va salut,
Ma numesc Ovidiu am 34 ani si sunt din Timi?oara. Pasiunea pt. acvaristica o am de la vârsta de aprox 10 ani când am primit o g?leat? cu pe?ti si plante, atunci am cump?rat si primul acvariu nu avea mai mult de 15L, în el am introdus to?i pe?tii primiti, adoua zi nu mai tr?iau mai mult de jum?tate din p?cate. În anul 2001 am v?zut o carte "Marele ghid al acvaristului" am cumparato, aceast? carte ma ajutat s? în?eleg multe despre acvaristica. În 2002 am construit un acvariu de aprox 240L, îl am si acuma populat cu melanotenia, botia, otto, labeo bicolor. Sper s? înv?? cât mai multe de pe acest forum. O seara placuta

Forum Index » Profile for ovisimut » Messages posted by ovisimut
Go to: