[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ovisimut
Junior member

IP:

Va salut,
Ma numesc Ovidiu am 34 ani si sunt din Timi?oara. Pasiunea pt. acvaristica o am de la vârsta de aprox 10 ani când am primit o g?leat? cu pe?ti si plante, atunci am cump?rat si primul acvariu nu avea mai mult de 15L, în el am introdus to?i pe?tii primiti, adoua zi nu mai tr?iau mai mult de jum?tate din p?cate. În anul 2001 am v?zut o carte "Marele ghid al acvaristului" am cumparato, aceast? carte ma ajutat s? în?eleg multe despre acvaristica. În 2002 am construit un acvariu de aprox 240L, îl am si acuma populat cu melanotenia, botia, otto, labeo bicolor. Sper s? înv?? cât mai multe de pe acest forum. O seara placuta
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare si bun venit pe forum!
Asteptam un "jurnal" al bazinului, cu poze si descrieri...

PS: Te rugam sa nu scrii cu diacritice!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Despre noi
Go to: