[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Copil Traian
Forum Index » Profile for Copil Traian » Messages posted by Copil Traian
Va multumesc tuturor si voi reveni cand fac modificarile!
Koala, cred ca vorbeai cu kazaku de creasta nu?

Da, bolul e de 2,5l max. Deci nu cred ca incap, evantual improvizez un vas din buc, si ma misc repede.
Am inteles treaba cu substratul colorat, si mi se pare normal, pana la urma ar fi ideal sa "refacem" mediul lor.
Dar avand in vedere, ca deja am pestisorii, si as dori sa reamenajez. Pe parcursul a celor probabil 2orejum de amenajare, cum pastrez pestisorii? Sfaturi?
Multumesc pentru sfaturi.
Cum zici ca as putea tine pestii pana pun substratul, defapt pana rearanjez decorul? Mai am doar un bol, atat, din pacate.
Va multumesc pentru sfaturi.
Dupa cum spuneam, mi-am dat seama de toate greselile, dar din pacate tarziu. De asta am incercat sa nu imi bat joc de animale, si asta am sa fac in continuare.
Din pacate, acum am invatat de la voi sa nu mai ascult de cei de la pet shop-uri, pot sa spun ca cei de acolo m-au "ajutat", dar pana la urma ei trebuie sa vanda....din pacate.
Asadar, un sfat ce as putea face cu molly? Nu am prieten cu acvariu, si nu dispun sa cumpar un nou acvariu.
Sanitarii sunt in regula cu carasii?
Multumesc !
Asta si doresc, mai ales ca este vorba despre prietena mea!
In primul rand imi cer scuze pentru denumiri. Nu ma pricep, dar de asta sunt aici sa invat. Va multumesc!

Am primit in dar un fancy goldfish(aprox 5cm), intr-un bol. M-am documentat si am aflat de spatiul de care au nevoie carasii. Asadar, a2a zi am achizitionat un acvariu nou.
Dimensiuni: 60x30x30, 54l
Filtru: Marins Jet-80, are si aerisire, adica face bule de aer.
Incalzitor: Hailea 50w
Lumina: Osram T8 15W

Temperatura apei este de 24 grade Celsius, constant.
Substrat: 2kg de pietre 2-3mm.
Am pus doua plante: Pilea Cadieri ( Fittonia ) si Ophiopogon Japonica
Fauna: 2 goldfish ( unul 5cm, unul 3cm)
4 molly
5 sanitari ( 3 "zebrati", 2 albi)
Plus un mic decor in forma de masina.
Am facut o greseala din start, am citit despre ciclare, decat dupa ce pestii au fost in acvariu. Apa a fost pusa iar initiala am adaugat Biotopol, si a sta cam 2 ore. Dupa aceea am adaugat pestii. Citind ulterior despre ciclare, mi-am dat seama de greseala si am intrebat la un magazin de specialitate cum pot remedia si mi s-a oferit: Easystart. Am folosit doar in prima zi, urmeaza in a7a, respecticv a14a.
In rest, acvariul arata bine e curat, o mica tenta albicioasa de la EasyStart.

Intrebari:
1) Este suficent acest EasyStart? Sau cum as putea proceda?
2) Am observat la Moly, defapt unul singur din cei patru, merge dupa carasul mare si il "pupa". Am impresia ca mananca mucusul lasat de acesta. Este o problema de compatibilitate?
3) As putea adauga ceva nevertebrat?

Multumesc anticipat!
Ma numesc Copil Traian, 20 de ani, si sunt din Oradea.
Recent a fost ziua mea de nastere si am primit un fancy goldfish (aprox. 5cm), intr-un bol...M-am documentat si am aflat ca, goldfish au nevoie de 50l/individ. Zis si facut a2a zi am achizitionat un acvariu 60x30x30, dotat cu filtru si incalzitor. Si l-am mutat pe Cimbru acolo. Asa am devenit pasionat de frumosii acestia. Cu mai multe detalii revin, plus ca am si intrebari.
Imi doresc sa invat cat mai mult de la voi!
O seara placuta!

Forum Index » Profile for Copil Traian » Messages posted by Copil Traian
Go to: