[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: yo.gabi
Forum Index » Profile for yo.gabi » Messages posted by yo.gabi
am separat acvariu in doua cu o folie ,deocamdata e ok ,dupa o zi nu a trecut nici unul de baricada, pana acum nu mi-a sarit nici un peste afara. o sa vad pe viitor la ce raman.
interesanta paralela scorpion,in timp o sa aspir tot nisipul si o sa raman doar la scortisoara . la spartul lor nu m-am gandit
o sa scot pompa ma gandeam ca poate nu e suf. oxigen dar merg pe mana ta. multumesc de pareri si sugestii
multumesc de raspuns, am citit de multe ori pe forum ca angajatii petshopurilor dau info. false, regula se confirma si la mine doamna de la mag. mi-a spus ca se inteleg bine cu guppy...
Salut. In acvariu de 60 l aveam 3 femele guppy si un mascul, o pereche de Aphyosemion australe si 4 sanitari, primi locuitori guppy pe urma restul.
la 2 sapt. dupa ce i-am adus pe ultimi, masculul aphyosemion tot agresa masculul de guppy pana l-am gasit cu coada rupta si mort. la 2 zile dupa incident a inceput cu femele de guppy, cand am ajuns de la munca una aproape ca a ramas fara coada. L-am mutat intr-un acvariu separat mai mic, de 2 zile. ce ar trebuii sa fac ? daca il mai tin izolat o sa se linisteasca? sa mut si femela cu el in carantina ? astept parerile voastre. multumesc
intre timp am ramas cu 3 guppy 3 sanitari si o pereche de APHYOSEMION AUSTRALE
sa zicem ca in colturi e doar manado unde am pus plante si in rest nisip, cand am pus substratul le-am separat, maro cu alb mie imi place, fiecare cu gusturile lui. Ai dreptate se amesteca la suparfata. o sa pun cateva poze
Salut?ri la toat? lumea, ma numesc Gabriel am 28 de ani si de pu?in timp am primit cadou un acvariu si m-am apucat de treab?. Este primul acvariu dar îmi doresc de foarte mul?i ani unul.
Acvariu 60 l
Substrat jbl manado si nisip alb
Plante 3 soiuri (nu le ?tiu numele )
Pe?ti guppy si xipho
Filtu elite stingray 15 + pomp? aer
Mult? baft? la to?i.

Forum Index » Profile for yo.gabi » Messages posted by yo.gabi
Go to: