[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andrei1311
Forum Index » Profile for andrei1311 » Messages posted by andrei1311
am revenit cu mici detalii legate de acvariu. acesta este acvariu care vreau sa-l achizitionez.
http://www.hornbach.ro/cms/ro/ro/prospecte/prospect.html?data=data&type=hba&language=ro&regioncat=HBA_0813_RO_Zoo&onlinekatpage=1&regionver=RO&valid=26.10.2013 cel de 64l.
Puteti sa-mi spuneti ce tip de substrat si pietris sa ii pun? si ce pompa de aer imi trebuie daca imi trebuie.
Cu ce plante ma sfatuiti sa incep. ca si pesti ma gandesc la niste vivipari, deoarece ma atrage ideea de a avea pui...
@Denis90 am trecut locatia, scuze, sunt din Bucuresti ! Nu ma prea incanta ideea de a il construii eu pentru ca nu stiu cat de bine il fac...
@rodoselada bine v-am gasit! Am zis un minim de 35l dar nu sunt sigur, de aceea am cerut mici sfaturi, este primul acvariu pe care l-as avea, legat de accesorii cum ar fii filtru, pompa etc as avea nevoie de mare ajutor pentru ca nu stiu ce tipuri sa iau pt acvariul care l-as alege. O sa revin cu detalii despre acvariul ales si poate ma ajutati cu informatii pentru accesorii...
Merci mult!
Salut,

Am si eu nevoie de sfaturi din partea voastra. Vreau sa imi achizitionesc un acvariu, dar nu stiu daca sa mi-l iau la set cu ce vine el sau sa il iau pe bucati. Si daca l-as lua pe bucati ce tip de filtru, pompa, incalzitor et. imi trebuie pentru el. Eu ma gandeam sa incep cu unul de minim 35l.
Ma puteti ajuta cu mici sfaturi va rog! Multumesc!

Forum Index » Profile for andrei1311 » Messages posted by andrei1311
Go to: