[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Dealer-ul meu, conu` Fan-e are de toate ...
Am eu ... suport reglabil, cutie de protectie, eventual si senzor.
Ca tot ma laud, am de la ATO Tunze (Osmolator mare) senzorul optic, nult mai tare ca orice senzor cu flotor, doar ca e imi da erori controllerul.
Pana acu` 4 ani imi placea Kentul, acu` m-am lasat de fumat (tigarete, merg doar pe gadget electronic ).

PS La inceput, si la volumul tau as fi mers pe Tropic Marin Bio Actif Sea Salt
CreatoR wrote:. Ideea ca nu stiu in ce sa bag senzorul ca sa il fixez si de acvariu, aveti o sulutie pentru prinderea senzorului?

Si neaparat si cutie de protectie a senzorului pentru anularea "valurilor".
De obicei Coral pro este pentru coralii duri cu precadere, cu un kH mai mare ....
Din cate mai stiu si eu, la cresterea salinitatii datorita evaporatiei, efectul cel mai grav este precipitarea sarurilor valoroase, ceea ce nu le va conveni coralilor...
mugurel wrote:Tot incerc sa-mi fac o idee cum sa schimb rock scape-ul, dar oricum milka mare 20Lx15lx25h, cu o baza cat un pumn de copil, perfect incarnata si plina de sanatate, cred ca trebuie sa treaca intr-un acvariu mai mare.
O am de mai bine de 4 ani, de la Florentina, si tot a crescut ...
Rog pe cei cu acvarii pe masura sa se gandeasca de doua ori cum le-ar sta cu acest minunat coral ...
Astept aici sau pe PM semnale despre ce si cum ...

Oferta pentru vacuta Milka, uitati-o in toata splendoarea ei in mana sanatoasa (si paroasa ) a unuia de 1,9 m , o dau si la kilogram, cu 300 RON/kg
PS Sa am spatiu acasa a-s pune-o singura intr-un nano, 2-3 pesti mici si gata reciful
Nu sunt cumva zonele in care il atingi la manipulare?
L-ai hranit pe Sile? Eu nu am momentan amboinensis si pestii merg la boxer pentru curatare, acesta insa ii respinge vehement cu clestii, dar il hranesc de 2-3 ori pe saptamana ...
E posibil ca boxer shrimpu sa-i fi franjurat coada noaptea...
Zi-i tot Florica atunci ...
elven wrote:spune-mi exact cum se numeste ricordeea aia cu portocaliu ca e splendida

Rordeea Florida se numeste, dar eu la ale mele le zic Florica
Mai bine stai acasa, pentru ca de necaz si faci curat in toata casa, speli rude, pentru ca , ca sa fie bine, sa nu fie rau, ce zic...
Altumi, zanclus, pune-le semn sa nu-i incurci cumva
Ce-a facut ma ...
Blue14 wrote:Monotipola rosie se vede super!!!

Urcata la locul ei ar arata si mai bine
Da, sunt in regula actiniile cât timp le tii într-un loc si la vedere, nu numai ca-s frumoase, ci sa le poti hrani.
Sper ca ti-ai luat intr-adevar actinii, anemonele vor avea soarta xeniei in stadiul asta al acvariului.
garizi le zic bastinasii, dar tot acvaristii din zona ii prind cand se incalzeste.
Este si un importator care aduce, nu e scump dar e pacat ... Daca vrei ti-l zic pe PM.
Acu` depinde ce ploaie vrei, una torentiala sau una subtire, mocaneasca
Aseara tarziu ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: