Message |
|
cam 1 minut..
|
 |
|
Buna dimineata!
tocmai l-am scos afara si nu a avut nici o reactie de zbatere...absolut nimic. l-am bagat la loc. chiar nu mai stiu ce sa-i fac dar este foarte umflat.
mai aveti vreo idee sau continui sa-i administrez mazare?
Multumesc,
|
 |
|
tocmai am citit regulamentul si am constatat ca am facut cateva greseli. imi cer scuze si pe viitor voi fi mai atenta. o sa incerc sa caut postarile lui dolly si o sa pun si carasul pe un prosop sa se zbata...poate asa il ajut mai mult. multumesc!
|
 |
|
Buna dimineata!
Am un caras umflat si pluteste de 2 saptamani in acvariu. am citit pe forum ca ar trebui sa ii dau zilnic mazare fiarta decojita. il tratez de 6 zile cu mazare fiarta (dar ii dau bucatele mici pentru k daca ii dau boaba intreaga sau jumatate mi le scuipa). in primele 2 zile i-am dat 3 boabe de mazare dupa care am trecut la meniu de 5 boabe. intrebarea mea este aveti idee cate zile va trebui sa ii mai dau pana isi va reveni complet??? pentru k semnele de revenire sunt foarte putine ( coboara destul de rar pana la jumatatea acvariului apoi urca rapid) si sincer nu vreau sa-i fac mai rau. mentionez ca nu are solzii zbarliti sau alte simptome de vreo boala. e vioi dar cu fundul in sus si veau sa-l vad in pozitia lui normala.
Acvariul are 120 l, le schimb apa saptamanal 20-25 %, filtru jbl 900 in care am 4 carasi si 3 sanitari.
Urmeaza sa schimb acvariul pentru k stiu ca fiecare caras are nevoie de 50 l apa.
Va rog frumos sa ma linistiti sau sa-mi dati alte sfaturi vis-a-vis de administrarea mazarei pentru carasul meu plutitor (l-am botezat Poponet de cand sta cu fundul in sus)
Multumesc,
|
 |
|