Message |
|
Deci concret am nevoie de 2 tuburi de 40w. Acum nu inteleg ce inseamna T5/T8, si ma gandesc daca nu exista posibilitatea sa se incalzeasca apa din acvariu.
|
 |
|
Tocmai acum citeam ca am nevoie de 1w/l asta inseamna ca acvariul care il vreau are lumina necesara pt cca 72 de litri. Si daca cumpar separat acvariu gasesc capac si neoane pentru capac mai puternice?
|
 |
|
"iluminat, fertilizare, co2" caut si ma documentez. Melci nu vreau ca nu imi plac. Dar pana acolo mai este enorm. Revin.
|
 |
|
Ok vreau sa cresc pesti de apa dulce, moly, gupy, neoni poate si un sanitar. Cred ca mai bine incep cu pesti mai ieftini si mai mici.
Am mai gasit pe aici ca poti cumpara plante cu oua de melci si chiar pui de melci si nu vreau sa risc o invazie. Daca cumpar plante si nu sunt sigur, eu stiu sa incerc sa o tin in apa cu sare sau sa o spal bine la dus? Sau melcii aia sunt ok?
|
 |
|
Pai de inceput cred ca 600-1000 lei maxim. Dar am gasit un acvariu si costa 469 de ron + nisip + plante de inceput cred ca ajung pe la 800.
Filtreul este in pachet si probabil ca este pocnitoare.
|
 |
|
Este mai degraba amator. Acum caut my profile si rezolv. O intrebare este daca filtrele astea cumparate cu acvariu sunt bune de ceva. Si tocmai citeam la cineva mai devreme ca are un acvariu superb si dupa vreme indelungata a fost invadat de alge si nu pricep chestia cu bomba de co2.
|
 |
|
Salut, ma numesc Alexandru Pirvu si doresc sa incep un acvariu. De exemplu am gasit un acvariu pe aceste dimensiuni 80/35/45 din magaziunul hornbach si vine echipat cu un filtru eheim verde format din 3 corpuri un incalzitor de cca 50w si 2 lampi de 18w fiecare cred.
Am citit deja pe aici dar totusi vreau sa incep un acvariu si sa nu fiu nevoit sa dau restart peste o luna pentru o greseala. Un prieten imi spune ca in afara de schimburile saptamanale de apa, nu ar trebuii sa fac mare lucru.
Eu vreau sa incep un acvariu pentru ca am vazut unul intr-o poza si am fost placut impresionat de o planta tip covor cred ca se numeste "java moss" si mi-a placut cum arata.
|
 |
|