[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dozer
Forum Index » Profile for dozer » Messages posted by dozer
Cand e vorba de 500 litri de apa la tine in casa, parca n-ai vrea sa risti. D'asta zic ca e bine sa fie totusi facut de cineva care se pricepe. Poti sa incerci pt inceput cu unul mic (sau mai multe) .. ca sa-ti faci mana..
Pretul pt unul facut din "bucati" bate totusi spre 18 mil. cu filtrare, masa, capac, iluminare, dupa calculele indicate de levi... plus bataia de cap...
Salut
Am eu 2 femele de betta marisoare (le am cam de 5 luni). Le-am luat cand erau pui impreuna cu un mascul. Din pacate nu am pt ei decat un acvariu de 25l. Cand au crescut au inceput sa se ia la omor rau de tot, asa ca femele le tin separate in niste pungi in acelasi acvariu cu masculul. Sunt dispus sa le dau la schimb cu un mascul, chiar pui, pt ca vreau sa impart acvariul in doua si sa tin cate un mascul in fiecare parte. Sau la schimb cu ceva plante mai interesante. Daca te intereseaza, astept un raspuns.
Una dintre femele e cam "ciufulita" pt ca a reusit cumva sa sara din punga in care era, si pana sa ma prind eu a cam caftit-o masculul... dar se reface.
Bafta!
Cam la cat m-ar duce un acvariu de 500 l daca e sa-l fac eu de la 0, cu filtru, capac, lumini, suport si ce ii mai trebuie?
Renteaza sa ma chinui sa-l fac eu ( ma rog.. cu ajutorul cuiva care se pricepe), sau e mai bine sa strang banu' gramada si sa iau un juwel? Vazusem la un moment dat prin Bricostore un Juwel la 400 l pe la 18 mil... Cam piperat dupa parerea mea, da' dadea bine in peisaj.. Astept sugestii...
10X.
Daca nu-ti ajunge java moss de la Razvan, pot sa-ti mai dau si eu. Sursa tot Razvan e ;). Mai am o gramada de valisneria, am chelit acvariul in urma cu o sapt.... sper sa mai reziste in sacul in care le-am pus... Daca mai sunt si alti doritori, astept sa ma contactati.
Bafta!
Multumesc lukaboy, intr-adevar, am gasit la Domnul Oprea, la magazinul de la Muncii. Aceiasi pesti care in Obor ma costau 100.000 bucata, aici i-am luat cu 45.000. Plus ca are multe alte specii care mai rar le vezi prin alta parte, si e super ok... un magazin pe care il recomand cu toata increderea.
Vreau 2-3 khuli-khuli, pui, la un pret cat de cat decent... 10X.

Forum Index » Profile for dozer » Messages posted by dozer
Go to: