| Message |
|
|
|
Vad ca s-a carotat ok pana la urma. A fost tare piatra?
|
 |
|
|
Alex wrote:
O sa vina si momentul ala, dar pana atunci, un interviu cu Heiko Bleher ca urmare a unei intalniri avute cu aproximativ o luna de zile in urma... ce zice bajetii ???
Baga-l ce mai stai ?
|
 |
|
|
S-a "colorat" frumos.  Felicitari!
Cum s-au descurcat filtrele pana acum ? De cate ori le-ai spalat?
Octombrie - martie 5-6 luni , martie - prezent cam tot atat  ceea ce inseamna ca acum ar trebui sa fie si mai frumos !
|
 |
|
|
Dupa ce dai cu lac, pentru a vedea mai bine nivelul apei din rezervor ar trebui sa pui o sursa de lumina.
Ceva de genul asta cred ca s-ar potrivi cel mai bine :
(sursa : http://www.homedosh.com/the-circle-suspension-light-from-swarovski/ )
|
 |
|
|
Lucian wrote:Ai canturi neacoperite.... poate pui niste silicon intins cu "degetul". Te va ferii de neplaceri daca se scurge apa si ajunge in acele locuri. La fel la imbinari, poti sa dai cu putin silicon transparent.
Pnetru canturi si imbinari nu scapa din vedere si solutia probata cu lac de barci
Hai cu masca
|
 |
|
|
|
@ Calindan
Priveste inainte mai bine. Ia legatura cu cine ti-a facut acvariul, spune-i ce ti s-a intamplat si vezi ce solutie gasesti.
Sfatul meu este ca daca vrei sa-ti refaci acvariul nu te mai complica cu reparatul celui vechi, sticla aceea de 8 mm e periculoara si la lateralele de 33 cm( e adevarat nu la fel ce la cele de 120 cm). Fa-ti un acvariu cu toate fetele de 10 mm pentru inaltimea de 55 cm daca vrei sa dormi linistit noaptea. Pune-i si intaritoare pe lungime. Eventual chiar in H.
|
 |
|
|
Arata bine acum acvariul iar betta are alura de vedeta
Iti recomand sa schimbi si fundalul cu unul uni, orice nuanta de albastru se va vedea mai bine decat cele pe care il ai acum.
Felicitari si succes in continuare!
|
 |
|
|
Si americanii ar fi putin suparati, pentru ca pompa Eheim de 2400 litri/ora aproape ca face Furtuna in desert ... adica in acvariu .
@Lucian : Confirm a fost de mare ajutor, iar partea cu
Koala wrote:Am fost un fel de "suport de uscare".
este inca o dovada ( daca mai era cazul) de modestie.
Koala wrote:Parerea mea (trebuie sa mai studiez aspectul, dar acum asa cred) este ca prin purjare regulata se mai poate prelungi intervalul de timp dintre 2 curatenii... se evacueaza toate mizeriile de pe fund...
Probabil ca il vei prelungi pana cand schimbi canistra sau acvariul 
|
 |
|
|
.... mai mari decat bazinul 
|
 |
|
|
Niste gratare de genul acesta am gasit acum ceva vreme ( nu mai stiu cand si unde) la un hypermarket Cora -Carrefour-Real:
Gratarul are 305mm x 395 mm si vine cu tot cu tava de sub el
Din cate vad e cam acelasi lucru.
|
 |
|
|
|
Furtunele originale de la ex 600 sund 12/16 adica diametru interiro 12 mm iar cel exterior 16 mm. Daca pui alte furtune verifica sa fie etanse prinderile dintre filtru si furtun.
|
 |
|
|
|
arata tare frumos !
|
 |
|
|
|
Ca tot discutam de ventuze, mie mi se pare foarte misto sistemul de prindere de la nanoprop 5000 , cel cu "piulita", nu inteleg de ce nu l-au adaptat si pentru modelul asta mai mare.
|
 |
|
|
placa de pal e prinsa de suport cu 4 suruburi, in cel mai rau caz putea s-o demonteze cu tot cu reactor
|
 |
|
|
|
cat e de lata "structura" de komatex?
crezi ca poti sa-il inlocuiesti sau sa-l imbraci cu niste komatex/forex negru ?
|
 |
|
|
eu zic sa vina pozele alea mai repede ca ramanem fara rabdare
ma faci sa vin sa-ti livrez personal o cutie de mancare 
|
 |
|
|
|
de ce nu pui un autocolant negru pe marginile care vrei sa fie in spate si preferi sa le siliconezi?
|
 |
|
|
Cel mai greu e sa gasesc un set jucarii ferma miniatura pentru copii ... as vrea sa aibe o casuta cu gardut si ceva animale.
uite aici :
http://www.schleich-s.com/toys/smurfs_blue_smurf_cottage/
poate mergi chiar mai departe :
http://www.schleich-s.com/toys/favorites_scuba-diver/
Uita-te pe situl lui Schleich si poate gasesti pe acolo miniaturile de care ai nevoie :
|
 |
|
|
Umplerea asta de la inceput e o proba de rabdare, cine o trece are sanse sa nu umple bazinul cu pesti in primele 2-3 zile
Furtune intinse prin toata casa = 1 furtun transparent de 6 mm de la baie pana la acvariu 
|
 |
|
|
La mai mare !

|
 |
|
|