Buna
Doresc a-mi construi un acvariu de L80cmxL30cmxh45cm. Momentan mi-am cuparat sticla de 6 mm cu nishte baghete de scticla ca intaritura pt baza si spate, silicon Bizon pt acvari. Problemele in care vreau sa ma ajutatzi sunt multe, dar sa o luam de la inceput.
In primul rand ash dori sa shtiu dak e cineva care ma poate ajuta sau indruma pt lipirea acvariului (presupun ca e destul de complicat si am nevoie de tot ajutorul din lume). Poze, explicatii, pashi , orice
Citesc forumul din coada in coada cam de o luna si vreau sa incep cu dreptul. Nu vreau sa fac greshelile pe care le-au facut altzi si vreau ca voi sa-mi fitzi "mentorii"
O sa am nevoie de echipamente pt acvariu, am sa apelez tot la sugestiile dumneavoastra. Despre peshti si plante o sa vorbim peste 50 de zile
Inca o problema este bugetul meu care este foarte mic, am vrut sa imi cumpar un acvariu decent dar dupa un studiu de piatza am realizat ca este mult prea scump. Vreau sa creez nishte conditzi decente pt familia mea de peshtisori. Nu vreau sa ii distrug, mai bine ma las .