| Message |
|
|
flo77 wrote:Ar mai fi o posibilitate...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
O dam deja in Filme
Reminalizare stiu,testele sunt suta la suta bune cele de kh si gh
Eu doream doar sa stiu fenomenul.
Avem 30 l apa gh 20 kh 10
Scoate 15l din aceasta apa ,adaugam 15 litri la acel acvariu cu proprietati 0 . Deci avem 15 litri apa 20 gh 10 kh si 15litri 0 kh 0 gh . De ce la o zi distanta am tot 10 kh si 20 gh  Am de Reminalizare de la dennerle ceva praf .
Aici presupun ca cei ce folosesc mult apa de osmose ma poate lamuri(@Alinutz80) pe unde umbli
|
 |
|
|
flo77 wrote:Poate nu m-am facut inteles pe deplin. Cand ai adaugat jumatate apa de osmoza TDS ti-a scazut aproape de jumatate, cum era si normal. La fel ar fi trebuit sa se intample si cu kH si Gh. Evident ca exista posibilitatea ca reactivii sa fie invechiti. Chiar si cu reactivi in termenul de garantie eu am avit probleme chiat acum cu un test de fosfati, care imi arata peste 10 ppm si la apa distilata. Customer service-ul de la API a fost destul de prompt in comunicare , acum astept sa primesc un test nou.
Am inteles ce ai spus, am facut si cu jbl si sera . Plus daca la apa de osmose imi da 0 gh 0 kh clar functioneaza testele. De acea si intreb, ca nu inteleg fenomenul. Plus e primul meeu contact cu apa de osmoza.
|
 |
|
|
|
Nu am filtre , e filtru de fund. Unde este putin siporax sub grilaj.
Testele sunt cele mai bune teste API!
Sol nu am.activ . Tds clar creste de la fertilizare.
|
 |
|
|
Thereau wrote:
dan.pavelescu wrote:
Oare acum merge? Sunt noob cu tik tok ul, am folosit doar ca sa editez clipul
Da merge !
Foarte frumos arata!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:
Dap si la mine la fel arata
(Merge)
|
 |
|
|
|
Salutare ,cine ma ajuta si pe mine cu niste informati.
Bazinul momentan are kh 10 gh peste 20 570 ppm . Am facut 15 litri de apa osmose ( 30 are bazinul)
Am scos 15 litri si adaugat cea de osmos ( kh 0 gh 0 0,15 ppm ) astazi testen apa din acavriu so surpriza ,10 kh 20 gh 340 ppm . Nu ar fi trebuit sa am la jumate acele teste ?
|
 |
|
|
|
La cat Gas sa acumulat sub subtrat fara circulatia apei cu siguranta vei avea pe viitor si mai multe bule iesind din substrat. Nu deranja substratul ,daca plantezi replantezi schimba minim 50 la suta din apa . Acel substrat emana atat amoniu ca poate omora cam tot ce e prin acavriu . Sincu siguranta arde si plantele. Spor
|
 |
|
|
Salutare , din pacate din neglijenta multe plante sau dus la doamne doamne.
Dupa.acea intamplare bazinu a trecut prin ceva schimbari ,soll adaugat pe spate mai mult,
Sa cumparat o lampa mai puternica (chirios) sa adaugat un dozator de fertilizare automat si daca tot aveam acel ph controler lam pus si pe el in functiune . De saptamana viitoare incep sa ma joc si cu un aparat de osmose (habar nam.inca cum ce da invatam ) mam saturat de apa asta dura gh peste 20 kh 12
. Astazi dupa o tunsoare drastica arata asa;

|
 |
|
|
Nu esti nebun
Foarte tare, felicitari
|
 |
|
|
Hybrid wrote:Hah, cine ar fi crezut ca eleocharis acicularis mini poate inflori sub apa!
Unde ce cand?
Pai vino cu dovezi
|
 |
|
|
Nu pot spune decât respect pentru calmitate si rabdare . Se vede ca iti place (chiar prea mult)
Sunt curios de avolutie.
Bafta
|
 |
|
|
 planta aia in colt dadea foarte bine ochiului(  ) sanatos .
Pacat ca ai scapat de ea
|
 |
|
|
Imi place mult Evolutia, tineo tot asa . Va iesi ceva foarte placut
|
 |
|
|
|
Senzational!
|
 |
|
|
Hybrid wrote:Daca am apa laptoasa (dupa ce am pus niste mancare de pesti) presupun ca-i bacterial bloom (cu bacterii benefice) si e de ajuns sa o las sa dispara de la sine, tinand cont ca n-am nimic in fara de plante.
Se re-echilibreaza singur in cateva zile, corect? N-are rost sa ma apuc sa schimb ape sau altceva.
Corect , dai pace sa treaca prin etapele ciclari.
|
 |
|
|
|
Diatome au toate acvarile la inceput ,este si un indiciu bun ca esti im faza de ciclare . La uni se vad la alti nu dar ele sunt acolo .
|
 |
|
|
|
Difuzorul de co2 se aseaza in directia opusa curentului . Dropcheker se aseaza mai sus daca nu si in zona unde ajunge cel mai putin co2 .
|
 |
|
|