Message |
|
L-am cumpart SH si se aude un barait ciudat pare a fi la rotor se strica asa repede? sau care este problema?
|
 |
|
As vrea sa-mi dau guppy si as vrea sa incerc sa cresc si altceva, tot din categoria pitica, as vrea sa am 2 specii.
Despre acvariu pot sa va spun ca este de 55l, nu stiu ce ph am spre rusinea mea, am o planta momentan, hygrophila difformis, lumina osram 865 18W, pietris 2-4mm.
As dorii sa zicem ceva nu f pretentios, sau putin mai pretentisi ca guppy
Multumesc
|
 |
|
in Hornbach militari am fost, iar totul se prezinta mai bine acolo.... Mii-am luat hygrophila difformis, stiind ca este rezistenta, intrebarea este cum o inmultesc, ... si nu am substrat doar piestris de 2-4 mm
|
 |
|
Am fost ieri la Horhbach pentru plante, si am fost dezamagit, toate plantele erau "ofilite" innegrite, iar alt loc nu cunosc.
M-ar interesa sa cumpar niste plante rezistenta pt acvariu(55l) populat cu guppy.
Daca ma poate indruma cineva, sau chiar vinde. Multumesc
|
 |
|
multumesc mult pentru raspunsuri
|
 |
|
erau f f f subtiri, exista vreun risc de a inbolnavii pestii? exista vreo solutie pt combatera acestora?
|
 |
|
Tocmai am schimbat apa guppy-lor si am indreptat sticla spre un bec, si am ramas uimit, se vedea niste firecile albe care iinotau spre suprafata , se msicau incontinuu, ceva de genu virmisori, dar se vad doar in lumina, ce sunt, ?
|
 |
|
inca ceva am uitat, am pus o piatra noua de aerat, si parca are o tendita de a-si schimba culoarea din alb in roz, pe cealalta care am scos-o era roz, sa fie ceva in apa sau e ceva normal?
|
 |
|
saracii guppy prin cate au reecut si trec, nu vreau sa sufere si mai rau
|
 |
|
Imi cer scuze de act post, stiind ca (au fost)sunt atatea.
Am achizitonat u cvariu de 60x30x30 = 54l, am cumparat pietris 2-4mm , l-am spalat si l-am fiert. L-am asezat in acvariu, si am pus apa tratata cu Aqasafe si easy balance.
Pestii pe care ii voi pune sunt cam multi guppy, nu stiu cum sa opresc femelele sa mai nasca... si am sa ii transfer in acest acvariu.
Filtrul este in acvariul mic unde sunt acum , din cauza algelor ce au fost am spalat buretele din filtru ca era plind e algem si marea greseala ca l-am spalat la chiuveta, si l-am pus inapoi, stu ca am stricat tot.
Cum fac sa ciclez noul cavariu mai rapid, ce substante imi trebuiesc, plante, o problema consta ca am un singur filtru.
|
 |
|
o femela guppy si-a pierdu t echlibru de 2 zile , innoata cu capu in jos si sta pe lateral , branhiile sunt rosii, o mai pot salva pe saraca mamica ? 
|
 |
|
acavariu 25l  ph.. nu stiu folosesc aqua safe, lumina de la un neon de 6W, apa o schimb la saptamana 30-35%
|
 |
|
am 2 masculi 2 femele , multi pui , multi melci care au venit din plante s nu stiu cum sa mai scap de ei si inca 2 "viermi" i-am primit... un fel de rama cu fata de catel  ciudat dar asa e , numele era ceva cu col sau kol... nu stiu..
Problema este ca de cand s-au pus algele pe geam pe plante cred ca si pe pesti acestora paca le sunt taiate cozile, si se rasfira... , plantele se ingalbenesc paca ar murii... care este poblema si care este solutia..
Multumesc frumos.
|
 |
|
le-am pus Sera Costapur, acum imi dau seama ce este in mijlocul pufului, sunt fecale... o sa le pescuiesc pe toate
|
 |
|
Ajutor!
Tocmai a murit un sanitar si pe lana el este un puf si in mijloc o boaza roz, si este destuld e mult puf da-la in acvariu!
Ce este?! Ce fac?!!!
|
 |
|
si inca ceva, femela guppy parca ar fi constipata, face f.greu...
|
 |
|
Acum am observar punctele dar mai mult spre coada... gris este?
Va rog spuneti-mi la ce magazine pot apela cu incredere.
Multumesc
|
 |
|
Am inteles, merci mult tuturor
|
 |
|
Asta faceam , merci mult!
|
 |
|
Observ ca au tentinda sa stea inclinati spre vertical... paca isi pierd echilibru, e clar...
Bun, care af fi pasii sa zicem, daca o iau de la inceput, schimb de tot apa, curat tot, las ala la ciclat, si apoi pun pestii?
|
 |
|