[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
CO2 Life 1/Life 2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
costi08
Member
[Avatar]

IP:

am comandat si eu substrat ADA plus ceva fertilizanti tot ADA ,care dealtfel le-am si primit in cursul zilei de ieri.
in-trunul din colete am primit o gramada de reviste pe care le-am citit si am dat de asa ceva: http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/215-sisteme-co2--accesorii-pentru-co2/6979-sistem-fertilizare-co2-life-1.html/?sursa=vitrina ce stiti despre acest produs? este bun de ceva?pentru ca ma va scapa de o gramada de fire, firisoare si furtunase.

This message was edited 3 times. Last update was at 07/12/2009 09:51:47

Glumetii se dovedesc adesea profeti
ender67
Member

IP:

Nu stiu cat de eficient este (pentru ca nu am asa ceva) dar la pretul ala (278 de lei parca) nu e o solutie prea ieftina. Un cartus de schimb costa destul de mult (cred ca peste 50 de lei) si ar trebui sa tina intre 2 si 4 luni (2 luni daca ai un acvariu mai mare). Cam scump. Cu ce dai in decurs de 1 an iti iei o instalatie CO2 cu butelie.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Am citit pe undeva despre aceste sisteme. Concluzia a fost ca tot CO2-ul din butelie ar fi mai bun. Si mai eficient.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu mai tin minte toate dezavantajele sistemului, cert e ca n-a reusit sa detroneze butelie.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: