[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare cu privire la un neon  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
chrissy
Junior member

IP:

Buna ziua,

Am un prieten care are un acvariu de 60 l,in care are 18 neoni.Pestii au fost introdusi la inceputul lunii septembrie,evident dupa perioada de ciclare.
Pana acum nu a avut nici un fel de problema,nu i-a murit nici un peste si nu s-a confruntat cu nici o boala.
In aceasta dimineata a constatat ca un neon are burtica umflata,nu chiar exagerat (ca la dropsy)dar o are.Alte simptome nu are(nu solzi zbarliti,nu ochi umflati/iesiti),papa si inoata ca de obicei,iar ceilalti pesti nu au nimic.
El se gandea daca ar avea vreo legatura cu perioada de depunere sau ceva de genul asta,dar eu chiar nu ma pricep la reproducere.

Astept sugestii. Very Happy
Si poza :

image
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

salut am si eu neoni nu de foarte mult timp, si din ce am invatat si eu pot sa iti spun asa, intreba-l ce temperatura are in acvariu (eu am citit ca de obicei se reproduc la o temperatura in jur de 20 de grade) sa fie atent la ce mancare vie le da pentru ca am citit ca pot avea boli, eu m-am ferit sa le dau mancare vie pana acum, mai asteapta raspunsuri de la oameni cu experienta. Bafta

Veni, Vidi, Vici
chrissy
Junior member

IP:

Nu le da decat tetra fulgi.
chrissy
Junior member

IP:

Temperatura este 24 de grade.Eu stiu ca neonii se tin la temperaturi intre 20 si 26 de grade,asa am citit si in carti si pe net.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: