Fiindca skimmerele profi in special cele cu renume au preturi de ti-ai putea reconditiona o dacie, m-am hotarat sa-mi bricolez eu unul si sa demonstrez ca se poate carpaci unul cu rezultate identice si la costuri foarte reduse:
In primul rand l-am intrebat pe gogu ce poate sa-mi spuna despre skimmere,imagini, detalii tehnice etc.A doua etapa a fost in alegerea materialelor, pompei fitinguri si asa mai departe.Iar in ultima parte lipirea si proba lui.Mentionez ca am 2 maini stangi si totul a fost facut manual, fara ruleta ci doar cu o panza de bomfaier si smirghel.
Poti sa mai pui 1-2 poze cu partea de jos? Ai folosit un injector sau e un sistem venturi? Ce putere are PH ? Ce diametru are tubul ? Ce grosime are plexi-ul?
Ai avut un gjidaj de inaltime / putere pompa? sau se regleaza cumva coloana de apa care e in cilindru?
This message was edited 1 time. Last update was at 14/10/2009 23:54:04
Reglajul se face cu acea teava de evacuare.Prmul cot de jos nu este lipit iar acest lucru imi permite sa urc si sa cobor teava, facilitandu-mi reglajul.Folosesc o pompa chinezeasca cu rotor cu ace de 2500l/h.
Tubul are un diam de aproximativ 100mm si a fost luat de la acea veioza daca va amintiti cu pestisori de plastic in ea, prin fundul careia iesea o perdea de aer. , grosime 2mm.