[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
donez carte... din nou!  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
ColbanR
Junior member

IP:

cum am mai avut un topic dar s-a sters din motive necunoscute de mine, redeschid din nou acelasi topic la aceeasi sectiune. daca incomodeaza pe cineva sau se sterge din nou, doresc un mesaj privat cu motivul, etc.

Donez carte in format pdf, cu titlul Encyclopedia of Aquarium Plants. Contine informatii importante despre plantele de acvariu care nu sunt la indemana oricui. Sa va foloseasca si sa nu mai dispara topicul. Numai bine, Robert

Link sters.
[Yahoo!]
stiucarul
Member
[Avatar]

IP:

Motivul ti-l spun eu: ai drept de autor sa postezi cartea respectiva?
Cred ca sigur nu. Asta e motivul pt care iti sterg topicul moderatorii, poate intra situl acesta in belea.
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Daca ai fi citit regulamentul forumului ai fi stiut; nu este nici un mare secret:

"1.4 [...] Necunoasterea regulamentului forumului nu absolva pe nimeni de incalcarea regulilor."

"1.5 Administratorii si moderatorii au autoritatea de a sterge complet sau partial mesajele membrilor, fara sa fie obligati sa ofere o explicatie."

"2.8 Fara discutii sau informatii warez, ori care aduc atingere legii copyright-ului. Abaterea se va sanctiona cu stergerea topicului si acordarea de avertisment tuturor userilor care au participat la discutie."

"4.2 Daca postati pe forum inseamna ca sunteti de acord in totalitate cu regulile de mai sus."

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l

Forum Index » Donatii
Go to: