[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
de dat cate ceva  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

as avea de dat in cazul in care ajung uichendul asta in bucuresti (sau uichendul viitor.), deci numai la meeting :

4 cory (micuti, au 2 luni, albi cu pete negre), un manunchi de : Hydrocotyle leucocephala , melci pomaceea de abia iesiti din cocon.

as avea o oarecare nevoie de "samanta" de : micranthemum, si imi scapa numele, un lapsus cumplit : o planta "creatza", care se fixeaza de buturugi.
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

riccia
[Yahoo!]
R-OMU-lu-s
Member
[Avatar]

IP:

Sau cumva JAVA MOSS ... ... daca da am eu ceva de dat ..... riccia nu stiu daca reusesti sa o prinzi pe buturuga

fost ... dumitriuromi
[Email] [Yahoo!] [MSN]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Poate Microsorum pteropus.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

eu chiar cred ca e vorba de riccia, dar sunt deschis la sugestii.. am de ornat vreo 3 radacinoase serioase pentru acvariu mare, in sfarsit am reusit sa le fierb dupa o gramada de luni, si una mai mica in acvariul mic.
[Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

riccia nici cu politia nureusesti sa o convingi sa adere la buturugi... jawa moss-ul inschimb e campion . riccia in general e planta de suprafata, iar daca ai vazut-o pe "lemne" poti fi sigur ca e prinsa cu atza.
pici tare nasol, ma simt foarte jenat ca NU AM NIMIC DE DAT dar pina duminica.. mai sti de unde sare e'pure'le ;)
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

himz.. atunci are cineva ceva de prins pe buturugi ? riccia am vazut prinsa pe ceva buturugi acuma nu stiu daca cu ata/naylon. java am avut, dar filtrau asa de bine mizeria, ca in cateva zile era ghemotocul plin de resturi si trebuia sa il scot sa il scutur serios. asa ca parca nu as mai pune inca o odata.
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

fr0ggy wrote:himz.. atunci are cineva ceva de prins pe buturugi ? .

Pe buturuga poti prinde java moss. Daca vrei, pot sa-ti aduc si eu, ca tot trebuie sa-l tund. Numai sa stii ca mizeria se depune fara probleme si pe acesta.
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

uichendul asta nu am putut sa ajung, dar uichendul viitor ajung sigur.
azi ca de obicei fac curatenie in acavriu, si o as arunc cica o galeata de ceratopteris. o sa il tin pana maine. am ambele tipuri, cel cu frunze ca de patrunjel, ci cel cu frunze ca de marar sa imi fie scuza-ta ignoranta in domeniu.. daca vrea cineva sa aduc si de astea, o sa aduc. daca nu.. maine ajung la gunoi. e mult ceratopteris "patrunjel" pui.
+ o gramada de "lintita"., da cred ca nu vrea nimeni asa ceva
[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: