[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Maternitate in acvariu  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
AlinC
Junior member
[Avatar]

IP:

Am o femela guppy care cred ca va naste in curand. Spun "cred" pentru ca ieri statea ascunsa in plante si iesea numai la masa, iar coada i se inegrise. Astazi in schimb nu mai sta ascunsa... si nici uma de alevini

Oicum, am cumparat un izolator - modelul de panza care sta in acvariu.

Ce spuneti, e ok ca maternitate sau imi trebuie un alt acvariu?

Daca e ok ca maternitate, unde e mai bine sa o plasez: mai aproape de coltul de acvariu cu evacuarea de la filtru si piatra de aer (unde curentii sunt mai puternici) sau in partea opusa, unde apa e cea mai calma?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Ce ai luat tu este bun doar ca "izolator". Cauti alevinii, ii pescuiesti si-i bagi in maternitatea aia de panza. Nu pui pestoaica sa fete acolo, pentru ca ce va fata, va manca in secunda doi. Daca nu i-ai gasit, ori sunt bine pititi, ori sunt deja serviti . "N-am gasit alta rima..."
Cele mai bune maternitati, sunt cele doua de sus.
Pui pestoaica, fata, alevinii cad pe fundul fatatorii unde pestoaica nu ajunge, dupa ce fata o scoti, si gata

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
AlinC
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc!

Nu cred sa fi nascut, e ceva ciudat cu gupita respectiva. Acum sta in plante cuminte pret de 2-3 ore, acu o vezi zburdand prin acvariu. N-o fugareste nici un mascul in mod excesiv, au contraire cei doi masculi par setati pe cealalta femela.

In rest, mananca bine, ca toti ceilalti. O sa revin cu fotografii.
[Yahoo!]
AlinC
Junior member
[Avatar]

IP:

Din pacate, a murit de gris.

Topicul se poate inchide

Galerie foto
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: