[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu care curge  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Tocmai am remarcat ca din acvariul meu curge apa. Nu vad pe unde, ca nu gasesc nicio crapatura, si nu iese multa apa, probabil ca s-a intamplat ceva cand am mutat acvariul.
E un acvariu micut, 26 l, cumparat, Aqurel Pearl 40.
Ma gandesc sa il lipesc cu silicon, preventiv sa pun pe toate marginile, dar nu stiu daca merge cu orice fel de silicon. Exista unul special pt asa ceva?
Sau aveti alte idei?
[WWW]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

daca nu stimti cu mana nicaieri umezeala, sau daca esti sigur ca fundul e intreg, atunci alta explicatie nu este dacat ca se evapora apa :-)
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

este un silicon care lipeste in "imersiune" (sper ca m-am exprimat corect, citeodata o mai iau pe aratura dupa o bere in plus ), insa prima trebuie sa vezi pe unde curge, incearca cu un servetel de hirtie sa-l plimbi pe toate laturile incet, unde gaseste picatura se va umezii imediat

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

clauss wrote:este un silicon care lipeste in "imersiune"

Aquaseal de la Aqua Mqdic . Nu afecteaza deloc vietuitoarele .
Sau il golesti si folosesti orice silicon pe acvarii(Aqua Silicone , Silicon Glass , Dow Corning etc ) .
[Email] [WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: