[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inlocuire fund acvariu!need help!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
sickhuspy
Unripe member

IP:

caut pe cineva din cluj care are bunavointa si priceperea necesara sa imi schimbe fundul unui acvariu.acvariul este facut din sticla de 8...si are dim 140 lungimea 50 latimea 50 inaltime, cu aproximatie..acvariul a fost dus la un atelier de sticlarie dar omul a spus ca nu reuseste sa treaca cuterul sa desfaca fundul..sper sa ma poata ajtua cineva de pe aici..daca nu cu toata treaba macar cu ceva indicatii, sau adrese la cine sa ma duc.

ps:"off topic":aveti un forum super tare si tineam sa precizez asta cu primul meu post..acestea fiind spuse mi'am luat o piatra de pe suflet :-) .
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

spune-ne mai multe detalii despre acvariu, este doar crapat , este spart rau, are intaritoare sau nu (cred ca are la sticla de 8 mm), poate o sa poti sa-l dublezi fara sa te chinuiesti sa-l schimbi..

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
sickhuspy
Unripe member

IP:

acvariul are intaritoare sus...tocmai l'am primit...am impresia ca sa crapat din cauza modului in care a fost demontat de pe suportul pe care statea....fundul are 2 sau 3 crapaturi transversale...din moment ce nu are fund dublu, m'am gandit la urmatoarea solutie:sa lipesc in interior o alta bucata de sticla de 8 si sa il dublez...dar nu stiu cat de eficienta ar fi treaba aceasta tinand cont ca e crapat in asa multe locuri...si sincer nici nu stiu cum o sa reusesc sa introduc sticla care va fi taiata la dimensiune sa incapa acolo...nu am sculele necesare, sau nu stiu o alta metoda..
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

*Ai putea sa tai sticla o idee mai mica (circa 1 mm), pe fiecare latura, si sa o bagi pe dinauntru cu ajutorul unor ventuze, bineinteles siliconul aplicat la baza si apoi pe canturi.
*Sau , daca e gol, asezi acvariul pe o latura din lungime si asa zic eu ca va fi mai usor sa introduci sticla, uh,,, mare ghinion ai
*Sau scoti fundul crapat si bagi altul
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Foloseste o lama de ras, e mult mai subtire decit lama de cutter. O sa mearga. Apoi curata siliconu' de tot, sa nu ramina nici o urma.

Poze: smilie ... Poze cu plante
sickhuspy
Unripe member

IP:

spre nefericirea mea, vorba batrana "graba strica treaba" am testato pe pielea mea :acvariul avea fundul dublu(nu am observat din cauza ca era murdar), l'am dus la un atelier de sticlarie unde sa incercat dezlipirea lui...bineinteles fara reusita!sunt convins ca daca ii faceam un test cu apa nu curgea dar asta este...acum am reusit sa gasesc pe cineva care imi spune ca reuseste sa faca reparatia...astpt sa vad rezultatul!wish me luck!
sickhuspy
Unripe member

IP:

acvariul a fost reparat de un om cu un foarte mare talent la asa ceva...norocul meu ca am dat peste el...in curand o sa pun poze!

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: