[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dilema  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
chrissy
Junior member

IP:

Salut din nou.Am fost plecata de Paste 3 zile,timp in care pestisorii mei au fost hraniti dimineata si seara de catre iubitul meu.Cand am ajuns acasa,nu mai era rechinasul,pangasius.Avea cam vreo 5 cm lungime,si era foarte vioi de cand il am,adica de vreo luna,nu avea semne de boala asa cum nici ceilalti nu au.Nu inteleg,am ridicat toate pietrele si am cautat printre plante,nimic.Macar daca murea si tot trebuia sa il gasesc!Am schimbat si din apa azi si deci am aspirat si prin substrat si tot nu l-am gasit.Singurii pesti mari din acvariu ar fi cei 2 sanitari hoplo care au vreo 10cm,oare l-au mancat?Si daca da,de ce?Si de ce pana acum nu au facut-o?!
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Se poate ca pestele sa fi murit, din varii motiive, apoi ceilalti locatari au avut grija de el.
O alta posibilitate ar fi aceea sa fi sarit din acvariu, daca acesta nu este acoperit. Dar sincer nu stiu daca Pangasiusii practica sportu' asta. Si...apropos, ce cauta un Pangasius la tine in acvariu?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
chrissy
Junior member

IP:

Acvariul este acoperit,l-am luat cu capac cu tot si cu neoane din Hornbach.

Pai eu de la inceput am avut o foarte mare ciorba de pesti,intr-un acvariu de 60,acum am acvariu dublu si pestii sunt pe mai putin de jumatate decat erau atunci.Am ramas cu cei care au supravietuit,inclusiv cu rechinasul,n-am gasit sa il dau si ..

Mi-e foarte greu sa cred ca ar fi fost bolnav,nu avea absolut nimic si nu am avut nici o boala in acvariu,doar ca la inceput mi-au murit din cauza ca acvariul dupa ce ca era mic si neciclat eu aveam si 30 de pesti destul de mari in el .Asta fiind acum 1 luna.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Da, mi-am amintit. De ce nu incerci, pentru a ne fi tuturor mai usor, sa scrii intr-un singur topic. In acest fel, rasfoind o pagina doua ne putem aduce aminte de acvariu, de problemele lui.
Am patit si eu odata, acum vreo 2 luni, mi-a murit un neon. Din senin. Fara nici un fel de probleme. Mi-a stat inima si doua zile nu m-am miscat de langa acvariu. Ma prinsese in week-end. Am stat cu ochii pe pesti, culoare, comportament, respiratie, etc. Nimic. Pur si simplu a murit, nici azi nu stiu de ce. Poate a fost bolnav doar el, nu neaparat o boala bacteriana.

[Email] [Yahoo!]
chrissy
Junior member

IP:

Pentru ca daca scriu intr-un singur topic nu-mi raspunde nimeni,.sau imi raspunde peste 1 saptamana cand nu ma mai ajuta cu nimic.
Eu inca mai sper sa apara
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

chrissy wrote:Pentru ca daca scriu intr-un singur topic nu-mi raspunde nimeni,.sau imi raspunde peste 1 saptamana cand nu ma mai ajuta cu nimic.

Ia uita-te putintel prin topicul ala de douazeci si ceva de pagini, ala cu sacu' de sfaturi si vezi, s-a raspuns sau nu in el? Io spun ca da. Si inca cum. Daca nu ti se raspunde imediat, inseamna ca ori oamenii nu stiu, ori pur si simplu nu au timp atunci. Tine cont de faptul ca nu suntem pe chat, ci pe un forum , unde se intra atunci cand ai timp si mai vezi ce si cum. Ti-am argumentat mai devreme de ce este bine sa tii un singur topic. Eu si acum scriu in el, atunci cand am probleme sau nedumeriri.

[Email] [Yahoo!]
vampirex
Member
[Avatar]

IP:

chrissy wrote:...timp in care pestisorii mei au fost hraniti dimineata si seara de catre iubitul meu...

Nu vreau sa-l acuz pe prietenul tau, dar nu cumva i-a facut el o "inmormantare" pestisorului tau ? Eu stiu .. o fi murit si ca sa nu suferi tu l-a "ingropat" el ???
(glumesc)

invatacel ... dar plin de entuziasm
[Email] [Yahoo!]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

vampirex wrote:
chrissy wrote:...timp in care pestisorii mei au fost hraniti dimineata si seara de catre iubitul meu...

Nu vreau sa-l acuz pe prietenul tau, dar nu cumva i-a facut el o "inmormantare" pestisorului tau ? Eu stiu .. o fi murit si ca sa nu suferi tu l-a "ingropat" el ???
(glumesc)

da sar putea sa fie adevarat doar sa nu te mai intristezi mai tare ;)
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: