[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
black molly cu ochi ciudat  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
morgoth
Unripe member

IP:

Salut,
De o saptamana am probleme cu un mascul molly negru.
A inceput cu umflarea "pleoapei" si albirea ei dupa care a inceput si ochiul sa se umfle si sa se acopere cu o pelicula albicioasa.
Am fost la petshop si i-am explicat celui de acolo pbma si mi-a dat Tetra Medical General Tonic. In specs spunea si de popeye. L-am izolat 5 zile intr-un vas de 6 litrii puternic oxigenat si am pus substanta respectiva. Apa s-a facut verde. Dupa 5 zile din cauza ca nu am filtrare la vasul respectiv si desi am schimbat cam 10% din apa la 2 zile, apa a inceput sa miroasa si am decis sa-l pun la loc in acvariul mare. Cred ca cu ochiul respectiv nu mai vede si nu da semne de imbunatatire. Nu este apatic, mananca si chiar fugareste la masa femela. Trebuie sa spun ca femela de molly si corry-ul nu au nimic.
Acum mi se pare ca si pleoapa cealalta de umfla si nu mai stiu ce sa fac.
Adaug si cateva linkuri cu poze poate ma ajuta cineva:
http://img504.imageshack.us/gal.php?g=p1010173.jpg
Cateva detalii despre acvariu:
Juwel de 125 L, activ de 2 luni. La ultimele teste NO2 este <3 mg/l dupa testul Tetra, Ph 6.5 -7, teste o2 si co2 in limite normale (le-am facut acum o saptamana si nu am notat)
Pesti: 2 molly si un corry (am vrut saptamana trecuta sa adaug cativa neoni si guppy dar am renuntat cand am vazut pbma masculului molly)
Plante: Anubia si Valisneria (de 1 luna au inceput sa creasca)
Temperatura: 25C
Algicide: Tetra AlgoStop Depot
Fertilizare: Tetra PlantaMin
Hrana: Tetra Min fulgi
Merci

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: