de vreo 2 saptamani urmaresc unul dintre tetrazona pe care ii am si am observat ca incet incet i se mananca coada. Se mananca impropriu spus. nu stiu exact cum sa ma exprim. Parca putrezeste. sa ii bag ceva in apa poate se face bine sau il las pana moare si il arunc. daca trebuie sa ii bag ceva sa imi spuneti si mie ce. mentionez ca doar unul din 25 se afla in starea asta
E doar unul, dar ai sanse sa fie mai multi....boala se numeste generic FIN ROT, este de natura bacteriana, are difuzibilitate redusa, lenta, dar sigura. Daca dai un search pe forum sau pe google vei gasi multa info. Tratament cu antibiotice.
Am si eu niste tetrazona verzi si normali si la unu verde a inceput sa ii putrezeasca inotatoarea dorsala. Am folosit Tetra FungiStop tratament normal cum scrie pe recipient. Acum nu stiu exact daca chiar a avut efect sau doar pestele a fost mai rezistent dar si-a revenit, a disparut albeata din jurul inotatoarei si acum, sesizabil a inceput sa se refaca. Am ridicat temperatura de la 23 la 26 pentru 3 zile si dupa cateva schimburi de apa am revenit la 23. AM facut tratament la toti de frica sa nu faca si ceilalti asa ceva.