Atunci ... gata cu arogata 2pesti/500l ... 1l apa/ancistrus si deja cei doi astronotusi se ingramadesc in cei 50l ramasi ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
- Astronotusii patruleaza pe langa peretele de piatra, asa ca eu cred ca ii mai si vaneaza pe aia mici.
- Am observat (de cand am bagat lemnele alea) ca ancistrusii mari au capatat tupeu... probabil ca le place jocul de lumini-umbre. Nu se mai ascund si nu mai fug.
koala wrote:Bah copii, sunt ingrijorat oarecum... albinosu' n-a mancat nimic, nici ieri.
- e a doua zi in care nu pune gura pe mancare... apuca crevetele, il morfoleste nitel si-apoi il scuipa...
Azi, dupa aproape o luna jumate de "boabe", le-am dat iarasi creveti... au mancat, amandoi.
- pestii s-au mai potolit, nu mai stau bot in bot toata ziua,
- NU se mai fac alge pe pereti!... am uitat cand am curatat geamul, ultima oara (era o operatiune saptamanala).
- Ancistrusii misuna peste tot, cu destul de mare tupeu... ba, chiar i-am vazut si pe nisip.
Plm, masa e plina de flori, cosuri cu cozonaci, oua, etc... in camera e lumina si se reflecta in geamurile acvariului... e o tiganie.
Da' hai ca incerc ceva. Sa nu carcotiti, o sa fie doar cu titlul de "dovada".
Mister Koala intreb si eu ca am vazut filmarea...ai pestii aia faini , ai radacinile alea faine , nu te ar tenta sa faci un biotop sudamerican? Cred ca ai sti sa faci ceva foarte fain.
Nu m-ar tenta nimic din ceea ce presupune munca multa. Cel putin, deocamdata, ma satisface ideea de a avea 2 pesti mari si-atat (ancistrusii nu intra in calcule, sunt la "diverse").
koala wrote: (ancistrusii nu intra in calcule, sunt la "diverse" = hrana vie pe timpul concediilor sau algicid concentrat in sticlute de 500 litri).
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).