[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu nou - Cloudy Rocks  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Monte carlo l am cumparat in setupul trecut de la un magazin Hagebaumarkt ( gen Hornbach) care are si sectiune de acvaristica . L am luat in pot . Mi a mers destul de bine in setupul trecut acu nu stiu de ce nu creste inca.
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Am pus astazi si al doilea reflector. Sper sa nu fie prea devreme . L am pus pentru monte carlo -care stagneaza inca. Sper sa inceapa sa creasca si ea.
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

M am mai uitat in seara ast ala acvariu si vad ca plantele incep sa perleze frumos . Ma tot gindesc la zona centrala , nus , parca verdele eleocharisului e un pic prea soft si nu stiu parca e prea smooth toata zona. Pe de alta parte daca as avea o planta cu un verde f tare poate ca as anula rotala si pietrele ceea ce nu vreau.
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Astept si parerile voastre ( sint bine venite)
stefanp
Moderator

IP:

Fa un rezumat te rog cu toate modificarile la care te-ai gandit, sa le vedem intr-un singur post.
Ai amintit cate unul si e greu sa le urmarim pe toate

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ai dreptate Stefan am sa fac, mersi de sugestie .
stefanp
Moderator

IP:

Ma refeream la cele la care te-ai gandit pana acum.
Ce o mai fi sa vina, or veni ele, nu trebuie sa astepti pana la o lista finala

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da da mi am dat seama, de aia am punctat si eu ca ai avut o idee f buna.
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Deci concluzionind pina acum, la tot ce mi a trecut prin cap vazind acvariul zi de zi ma gindeam ca zona centrala din fata rotalei e un pic prea sterasa sa zic asa in contraste si forme ( eleocharisul nu mi se pare o planta de centru ci complementara cumva). Ideea e ( cum vi se pare si voua) daca ar merge schimbat cu ceva cu un verde mai tare sau rosu ( desi eu nu vad ca ar merge rosu acolo) , dar o planta cu dimens mici sau medii care sa nu anuleze pietrele la prima privire si rotala ( imi doresc ca ea sa fie focusul in acvariu cind se va indesa si va creste).
stefanp
Moderator

IP:

Dar daca nu mai adaugi nimic si urci cu staurogyne acolo?
Unde ai acum deja stauro, sa o tii din foarfeca mai mica, iar in spate, intre pietre sa o lasi sa se inalte un pic (bineinteles dupa cateva tunsori si indesiri).
Si nu e obligatoriu sa scoti eleocharisul...ci sa il amesteci cu staurogyne. Sa iasa firicele printre tufa de stauro.

Sau, aceeasi idee, dar sa urci cu hydrocotilele.

Cum ti se pare?

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mi se pare o idee foarte buna si versiunea cu stauro si versiunea cu hydrocotile - le iau in calcul amindoua mersi de sugestii. O prefer mai tare versiunea cu staurogyne - imi place f mult verdele ei.
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Poate ai o idee si pentru background. Nu as pune negru ca imi scoate in evidenta saraciile astea de zgiriieturi de pe geam- nu sint f mari da se vad in poze .
stefanp
Moderator

IP:

Poate unul transparent mat...

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da merita incercat..
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Gabi C wrote:o planta cu dimens mici sau medii care sa nu anuleze pietrele la prima privire si rotala

Ai descris Hedyotis salzmannii , io zic s-o incerci, nu-i atit de diferita de Staurogyne incit sa nu se potriveasca. Creste destul de incet si poti sa-i dai forma pe care o vrei fara sa fii nevoit sa intervii zilnic.

Daca nu vrei sa cresti numarul speciilor de plante din acvariu ....... baga Staurogyne.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

E prima oara cind aud de planta asta si pare extreme de potrivita - musai sa o incerc. Cred ca ar merge foarte bine in locul ala.Mi ar placea sa pot multiplica acvariul iar in zona centrala sa am diferite combinatii de plante .
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca am s ao command de aici :
http://www.aquamoos.de/product_info.php?products_id=357
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Gabi C wrote:Cred ca am s ao command de aici :
http://www.aquamoos.de/product_info.php?products_id=357

mai cauta ca este si pe la noi

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pai eu stau in Munchen.... . Tre sa o iau de aici de pe sitele ala .Multam oricum de ajutor .
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

La petshop urile din oras nu tin minte sa o fi vazut sau poate nu mi a sarit in ochi ..nu stiu.

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: