IP:
A fost un test si pentru mine, se pare ca lumina este suficienta ...la fel si fertilizarea.
Ma gandesc ca putin mail multa curatenie o sa aduca si un aport pozitiv la stabilitate.
Una peste alta: Astept prima tunsoare si poturile de E.P.
Sebastian Costin wrote:Asa cum va spuneam, inainte sa plec eram oarecum speriat de cum se va descurca micutul singur.
Am sosit ...si i-am facut o vizita:
In poza de mai sus este exact cu l-am gasit: cu HC crescut bine, cu ceva GSA pe sticla si lily-urile murdare.
A facut o traba excelenta zic eu
catalin_ ....
Ma bucur ca s-a descurcat si singur
um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.
elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
IP:
Da, incerc sa trag de timp sa faca radacini cat mai multe - pentru fixare in substrat.
... si nu am gasit foarfeca potrivita am nevoie de una de 10-15 cm
Arata din ce in ce mai binisor.
Ceva algute vad e pietre, dar pana la urma e inevitabil in genul asta de acvarii. Plus ca piatra e destul de inalta, deci aproape de lumina.
IP:
stefanp wrote:Arata din ce in ce mai binisor.
Ceva algute vad e pietre, dar pana la urma e inevitabil in genul asta de acvarii. Plus ca piatra e destul de inalta, deci aproape de lumina.
Multumesc!
Este adevarat, algele se datoreaza faptului ca sunt foarte aproape de lumina plus a faptului stiut ca pietrele seiryi sunt magneti de alge Dar nu e stres, inca nu au ajuns neritinele si otocinclusii
Andrei1234 wrote:Eu am curatat de alge niste pietre direct in acvariu cu o periuta de dinti, si a iesit bine, nu strica sa incercati si dumneavastra.
Da, mai periez si eu din cand in cand ... insa, asa cum spuneam, am incredere ca CUC-ii de apa dulce vor rezolva problema asta