[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

YDarius wrote:Da, si acum o tin intr-o galeata la care schimb apa la 3-4 zile )

Daca vrei sa scapi mai repede de tanin, mai fierbe-o de cateva ori.
In functie de dimensiunile buturugii si de natura lemnului poate fi necesar sa o fierbi chiar si cateva ore ca scoti tot taninul din ea.
Iti doresc mult succes

Festina lente !
WickedIntent
Junior member
[Avatar]
IP:

Saptamanile astea am avut niste probleme la scoala si nu prea am avut timp de stat pe calculator/de acvariu.Insa am facut acea mica rearanjare insa nu a iesit foarte bine fiindca doar am luat plantele mici care erau in spate si le-am pus in fata si invers,nu le-am scos pe toate si le-am pus la loc,asa cum mi-as fi dorit.Oricum o sa fac maine o poza la acvariu si o sa incerc sa fac un rearanjament asa cum mi-am propus

Si un om intelept mi-a spus odata: "Buhuhuhuhuhu!"
[Email] [Yahoo!]
borsec
Member
[Avatar]

IP:

Salutare Andrei,
Bine ai venit in lumea acvaristici. Iti urmaresc evoluitia de ceva vreme si imi place ca VREI asta e cel mai important si vad ca esti si ascultator.
bravo.
Treaba cu buturuga .... e ceva de munca la ea eu am fiert la ea timp de 3 zile (cam 4 ore /zi) si inca ceva timp in apa la pastrat.
Bafta si numai bine.

bere + liber = relaxare
[Yahoo!]
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Salut Andrei...am citit si vazut si eu toate problemele tale)) si eu sunt incepator si cand vad poze mor de ciuda ca stau de vreo 2 saptamani in asteptarea unui acvariu de 120l.acum am unul mic de 30 care vreau sa il transform intr-un nano ...dupa cate vad incepi sa ai si tu ape limpezi...multa bafta si rabdare si un portofel cat mai gros ;)

Nu ma pun cu prostul ca are mintea odihnita
[Email]
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Pe viitor ar fi bine sa grupezi plantele de acelasi fel in mici tufe. Ar arata mai bine.

Festina lente !
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Se pare ca acvariul lui Andrei merge tot mai bine. Rezultatele testelor de azi sunt:

• NH4 < 0.05 ppm, NO2 = 0.05 ppm, NO3 = 1 ppm;

• pH = 7.6 - 8.0, kH = 5 dKH, gH = 9 dGH;

• Cu toate ca tezultatele testelor sunt bune, eu as mai astepta inca o saptamana inainte de a incepe sa pun pesti in acvaiu.

Andrei, iti doresc mult succes si ape limpezi in acvariu

Festina lente !
    WickedIntent
    Junior member
    [Avatar]
    IP:

Iti multumesc Severus.Acum si cateva poze care le-am facut dupa ce am schimbat apa.Am incercat sa fac poze si la creveti dar nu au vrut sa se lase fotografiati de nici un fel
    Aranajamentenentul nu a iesit deloc asa cum vroiam eu dar pentru moment l-am lasat asa si ma voi duce maine sa iau niste manado.Insa am o mica intrebare: Acum ca am creveti si melci,cum ar trebui sa pun manadoul?

image
    image
    image
    image

Si ma gandeam sa fac o "bomba" de CO2,insa nu stiu ce reteta sa folosesc(cea cu gelatina,drojdie si zahar,cea cu drojdie si zahar sau cea cu sare de lamaie).Ma puteti ajuta voi?

Va multumesc!

[Email] [Yahoo!]
    WickedIntent
    Junior member
    [Avatar]
    IP:

Accariul a mai evoluat de la ultimul meu post,am introdus si cativa pesti: 12 neoni,6 corydoras,6 zebre si 4 xifo...
    Insa am cateva nelamuriri,mai exactupa cum puteti vedea la filtru s-a depus ceva,ca un fel de rugina(carcasa filtrului fiind facuta din plastic)
    image

Pe geam au aparut niste pete mici verzi(puncte)
    image

Si 2 melci au aceasta pata neagra pe spate(celalat o are mult mai mica).
    image

Ca si mancare le dau Tetra TetraMin Fulgi/TetraWafer Mix

Acum si 2 poze cu acvariul(inainte si dupa schimbul de apa)

image

image

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
    Go to: