[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare tuturor!!!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
sorin_arad
Member

IP:

Salutare tuturor!!!...Numele meu este Sorin,am 20 de ani si sunt din Arad... ma bucur foarte mult ca in sfarsit am reusit sa ma inregistrez...
Sa incep prin a spune ca nu prea am experienta in domeniu dar acest forum ma ajutat sa ma descurc...dar sa va spun si despre acvariu meu:
Este un acvariu pe colt de 180 de litri de la Aquael care il am de la inceputul anului si in care am:
Pesti: -5 harlequin rasbora
-2 zebre
-3 neoni
-2 guppy(mascul+femela)
-4 xipho rosu(1mascul+3femele)
-2 corydoras albino
-3 Trichogaster leeri
-2 ancistrus
-2 hoplosternum thoracatum
-mai am 2 sanitari galbeni algelofili da nu stiu cum le zice
Nevertebrate:-2 melci Pomaceea si 2 Melanoides tuberculata si dinaia maro care se inmultesc fara numar(numa ieri am scos vreo 50 :au
-2 creveti da nu stiu de care
Plante:-echinodorus cordifolius
-java moss
-mai am plante da nici la astea nu le stiu numele
Filtru interior UNIFILTER 500 UV cu aerare si incalzitor 200 W ambele de la Aquael.
Sper ca nu am facut prea multe greseli in alegerea pestilor...si orice sfat sau critica este binevenita...
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

salut sorin, bine ai venit printre noi
ce pot eu sa iti spun la capitolul pesti este ca atat neonii cat si zebrele sunt pesti de cârd, si traiesc in grupuri de minim 6, concluziile le tragi tu

crevetii daca nu sunt ceva mai maricei ...gen de stanca, sau amano (peste 4cm marime) exista un risc sa fie vanati prin bazin

incearca sa ne incanti si cu o poza ;)

spor la treaba, si inca o data bine ai venit

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Salut si bun venit ! Sanitarii aia galbeni sunt asa http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://www.phishphorphun.com/images/3aAlbinoAncistrus100606_IC6Q.jpg&imgrefurl=http://www.phishphorphun.com/wst_page6.php&usg=__7EaFNiPov2jUioVMeMOJN4ujNlg=&h=119&w=180&sz=5&hl=ro&start=17&um=1&tbnid=b2t0wzvJIr0D3M:&tbnh=67&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dancistrus%2Balbino%26hl%3Dro%26sa%3DX%26um%3D1
[Email] [Yahoo!]
sorin_arad
Member

IP:

Pt pc.ciprian - cred ca o sa dau zebrele si o sa mai iau 3 neoni daca zici ca lor le place in grupuri de 6...creveti sunt amano(mam uitat la poze pe google) dar nu le are nimeni treaba...mersi de sfaturi si numai de bine.

Pt adriancalotescu - nu sunt asa... am reusit sa le fac poze cu telefonu dar is un pic neclare, nu stiu dak iti dai seama ce sunt
image

poze o sa pun mai multe cand reusesc sa fac cu camera ca de pe telefon ies urate
Si mai am o intrebare si apoi ma mut acolo unde imi e locul adica la 'Coltul incepatorului'
Ce pesti imi mai recomandati sa cumpar ca mi se pare cam gol acvariu...macar o pereche as mai cumpara
Multumesc mult si o zi buna in continuare!!!
cyp
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit :rulez: si mult succes
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit. Stai prin zona si totul va fi ok

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
olinno
Member

IP:

sorin_arad wrote:

Pt adriancalotescu - nu sunt asa... am reusit sa le fac poze cu telefonu dar is un pic neclare, nu stiu dak iti dai seama ce sunt
image

asta e un CAE galben; "Gyrinocheilus aymonieri"
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: