[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
laurentiuvl  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
laurentiuvl
Member

IP:

sal tutror !sant nou pe acest forum si ma bucur ka in sf am reusit sa ma inregistrz si eu.v am tot urmarit de pe margine discutiile care le purtati si am avut de invatat multe de la voi.am acvariu de vre o 7ani dar am descoperit pasiunea pt plante de 6luni si ma straduiesc din rasputeri sa le creez conditile necesare.Am un acvariu juwel rio180,filtru eheim 700l/h,co2 butelie+reactor,incalzitor200w,lampa de iluminat 4tuburi de 39who.plante/echinodorus rubra ,bacopa amplexicalicus,camboba,anubias/pesti -10neoni,1ancistrus,2ramirezi si 6melci.tijele la echinodorus apar vara sauu?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi, da' te rog scrie mai coerent .

Poze: smilie ... Poze cu plante
marzzx
Member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit !
laurentiuvl wrote:tijele la echinodorus apar vara sauu?

Daca bine am inteles, ai intrebat daca dezvoltarea echinodorusului tau are legatura cu anotimpurile de afara: nu, nu are nici o legatura, tu in acvariu ai un mediu controlat artificial care ofera conditii constante (sau cel putin asa ar trebui) de-a lungul intregului an.

La t?? ni-i greu !!!
Luka
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut Laure', bine ai venit!

Acvariu: Juwel Record 60 ══► +❶ Constantean
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: