[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
java moss  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Bridget
Junior member

IP:

mi-a cumparat si mie cineva java moss de la un pet-shop, insa problema e ca nu arata cum imi imaginam eu- este o chestie plata, pe care are niste firicele de planta destul de mici si chele.
ea asa trebuie sa arate? acum mai mult timp, cred ca de la un muzeu am primit java moss, si era o tufa maricica.
m-a cam luat prin surprindere ceea ce-am primit acum.

Bridget
[Yahoo!]
marzzx
Member
[Avatar]

IP:

Destul de seaca descrierea ta...
Java moss-ul arata asa. Daca nu arata ca in pozele alea sunt sanse foarte mari sa nu fie java moss. Pe de alta parte, daca a fost tinut in conditii proaste este posibil sa arate mai ciudat. Si trebuie sa fie tinut in conditii intr-adevar proaste ca un moss sa arate ciudat.

La t?? ni-i greu !!!
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Din descriere seamana izbitor de bine cu mossul pe moarte aproape,vazut la noi intr-un petshop Poti pune o poza ? Isi va reveni daca are conditii...si nu cred ca pot fi conditii mai groaznice decat la petshopul de unde a venit Mossul nu e o tufa,sunt multe fire la un loc,ramificate....pozele din linkul primit sigur te vor lamuri cum ar trebui sa arate.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Bridget
Junior member

IP:

e luat dintr-un petshop de la piata moghioros- cand vii dinspre ghencea pe partea stanga.
stiam cum trebuie sa arate. am mai avut ceva asemanator(nu stiu daca era chiar java, ptr ca am vazut si mai multe denumiri), insa nu e in nici un caz cum ma asteptam. ppun si o poza in cateva minute.

Bridget
[Yahoo!]
Bridget
Junior member

IP:

vin acum si pozele:
http://bridget85.sunphoto.ro/acvariu/AQUJPWPXQBZELCNCLRD
http://bridget85.sunphoto.ro/acvariu/TFAKZSTZRYYFLWXYZOD
http://bridget85.sunphoto.ro/acvariu/NXOXYAQWIGQWQRAGEZE

plantuta este o "pleasca", ca sa zic asa, era prinsa pe o chestie in partea de jos, nu mi-am dat seama f bine ce era. si arata destul de aiurea dupa parerea mea. pe de alta parte, firicelele parca arata ca java moss.

Bridget
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Din ce se vede in poze,cred ca ai moss pana la urma,chiar daca e unul foarte chinuit Probabil era prins pe o bucatica de lemn.Peste o luna n-o sa-l mai recunosti,creste mult.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Bridget
Junior member

IP:

daca ziceti ca e java moss, atunci m-am mai linistit. abia o astept sa creasca.

Bridget
[Yahoo!]
marzzx
Member
[Avatar]

IP:

Da, este cu siguranta moss, dar nu sunt foarte sigur ca este chiar Java Moss. In poza in care se vede de sus este un fir iesit in afara si ramificat, care ma duce cu gandul mai degraba la Christmas moss. Ai aici o lista cu muschii acvatici dupa care poti sa il identifici pe al tau.
Bafta !

La t?? ni-i greu !!!
Bridget
Junior member

IP:

m-am uitat peste ele, insa nu-mi pot da inca seama ce este, ptr ca firele nu sunt foarte bine dezvoltate, unele sunt arse, altele uscate de tot. cand mai creste putin, cred ca am sa-mi pot face o imagine corecta referitor la ceea ce este.

Bridget
[Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: