[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mafiossso
Junior member

IP:

ma numesc Stanciu Radu si sunt din pitesti.Am de cateva zile un acvariu de 72 litri si l-am umplut cu apa pe care am tratato cu solutie sera si mi s-a format pe perete bule din aer.de ce oare???(mentionez ca este o intrebare la care nu astept raspuns dar daca vrea cineva ii sunt binevenite comm).asa si sa va mai spun ca am in el nisip cu 2 plante.mai trebuie sa cumpar buturugi si plante si pesti.deocamdata am 3 pesti intrun acvariu mic de 15 litri si astept sa se cicleze apa(cam cat ar trebui dupa parerea voastra?).astept intrebarile voastre.
[Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Salut si bun venit! Nisipul nu prea e bun in acvariu iti trebuie pietris cu granulatie nu foarte mare.Ciclarea dureaza cam o luna, ce pesti ai in acvariul mic?
[Email] [Yahoo!]
mafiossso
Junior member

IP:

scz ca am zis nisip dar e ceva de gen pietris,e luat de la petshop deci cred ca e pietris.iar in legatura cu pestii mici am asa:un corydoras,o xifo si o zebra.poate imi spui ce se va intampla si cu bulele alea....
[Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Vor dispare
[Email] [Yahoo!]
mafiossso
Junior member

IP:

cam in cat timp???
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

ai o2 in apa, da cu ceva pe perete, un burete ceva sa sara, si gata. nu-ti fa griji
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

maine nu o sa l-e mai ai (bulele)...stau si m-a intreb...si intreb si "batrinii" forumului..daca nu cumva a-i putea sa incepi ciclarea cu acel cory in acvariu, sau chiar cu 2 sau 3...la 70 l de apa??

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
mafiossso
Junior member

IP:

m-ai pus pe ganduri acuma sa vedem cine ne poate ajuta dar eu am vazut ca nu trebuie asa.trebuie fara pesti,in fine...
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

sunt multe teorii , care te-ar putea ajuta sa faci o ciclare fara pesti. Nu ai decat sa incerci Vei avea nevoie sa faci o trecere totusi, de la un acvariu fara pesti la unu cu pesti, de asta e bine sa introduci 1-2 pesti rezistenti dupa 2 saptamani, iar daca totul decurge normal, mai bagi 2 pesti urmatoarea saptamana, citeste asta , te-ar ajuta foarte mult

Forum Index » Despre noi
Go to: