[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari din Timisoara!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
adimilea
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun gasit,

Sunt Adi, am 31 de ani si sunt din Timisoara.

Dupa aproape 4 ani de experimentat, m-am hotarat sa trec la lucruri mai serioase.

Povestea pe scurt:

Am luat acvariu in 2005. Un Juwel Rekord 60, complet echipat si nemodificat in niciun fel. Nestiind prea multe si la sfatul vanzatorului, am pus turba ca substrat iar peste - pietris foarte mare (8-10mm). Am pus ca fertilizant Tetra Initial Sticks in pietrisul ala. Nu mi-a placut cum a iesit, insa l-am ciclat fara pesti iar dupa ciclare am adaugat vivipari. Vreo 4 perechi. Care in scurt timp au devenit extrem de multi Am donat la petshop vreo 60 de guppy crescuti in acvariul asta - va dati seama ce ciorba ere la un moment dat. Intre timp am schimbat substratul de vreo 2 ori (pietris mai mic ca granulatie iar acum nisip).

Am mai avut in decursul celor 4 ani: scalari (total nerecomandat la volumul asta), tetrazona, rasbora, labeo, hoplo. Bineinteles, nu toti odata

NU trebuie sa va mai spun ca plantele, putine cate au fost, nu au rezistat niciodata mai mult de 3-4 luni. Fara fertilizare, lumina putina, fara CO2 si de multe ori suprapopulat - rezultatul pe masura.

Dupa cum spuneam, vreau sa fac asa cum trebuie, deocamdata pentru acvariul asta si in viitorul apropiat pt. un acvariu mai mare. Prin urmare, am cumparat schema de fertilizare de la Dupla si alte cele (despre asta am sa va cer sfaturi intr-un topic separat).

O zi buna tuturor!

Adi.
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum Adi!
Ne bucuram sa vedem din ce in ce mai multi acvaristi care vor sa invete si sa ajunga la un nivel superior in acest hobby.Multa bafta si rezultate de exceptie iti doresc !

Until you find someone worth dying for, you never really live.
vampirex
Member
[Avatar]

IP:

Salut, si bine ai venit !
[Email] [Yahoo!]
Vali_N
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe un forum unde poti invata extrem de mult daca vrei!
:-)
alexnbv
Membru de baza

IP:

Bun vent, este de apreciat ca te-ai gandit sa citesti acest forum, avand in vedere cate greseli ai facut la primul tau acvariu.

Mult succes si sa "apa cristal"!!

Acvariu 126
[Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Bun venit!!!
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si tine-te de treaba

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
adimilea
Junior member
[Avatar]

IP:

Va multumesc tuturor pentru primire! Am citit mare parte din forum inainte de a ma inregistra si pot spune ca am invatat multe. Cel putin in teorie; acum urmeaza practica
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Si poate si ceva sfaturi

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
adimilea
Junior member
[Avatar]

IP:

In toti astia 4 ani de cand "acvaricesc" si experimentez pot spune ca pestii nu au suferit la fel ca plantele. Sau cel putin asa imi place sa cred.

Dovada: Doi scalari ce depuneau nestingheriti pe filtru.

Forum Index » Despre noi
Go to: