[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cms
Junior member
[Avatar]

IP:

salut sunt foarte nou pe forum.am un acvariu de 100l inca in faza de ciclare. as dori si eu daca se poate un sfat in legatura cu populatia de pesti care sa fie in el. acvariul are un filtru incorporat in capac cu 1 mediu de filtrare carbune activ, 2 medii de ceramica. aditional am un filtru extern tetratec 600.
as dori sa introduc in acvariu 4 cory si un numar de tetrazoane. problema este ca nu stiu numarul MAXIM pe care il pot introduce. imi cer scuze daca am postat gresit si daca imi puteti da un raspuns va multumesc
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Io as baga vreo 8-10 tetrazona .

Poze: smilie ... Poze cu plante
cms
Junior member
[Avatar]

IP:

eu ma gandeam la vreo 15-20 . ms porcu de sfatsa bag totusi 10
[Yahoo!]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit pe forum.
Esti sigur ca vrei tetrazoni? Stiind trend-ul din Constanta am eu asa o presimtire ca o sa vrei si creveti la un moment dat. Si nu i-as vedea deloc bine alaturi de tetrazone...

Daca imi permiti o sugestie, daca nu iti plac in mod special tetrazonele ci vrei doar niste pesti de card, iti pot recomanda neoni sau rasbore. Ambele specii sunt mai micute, deci poti baga ceva mai multi de 10. De asemenea sunt foarte frumosi.

Toate cele bune.

P.S. @Porcu - Un alt Constantean, da?! :p
cms
Junior member
[Avatar]

IP:

fara creveti ca am auzit ca ajung "tetrazona food" dar voiam tetrazoane ca is jucause si niste neoni intr-un acvariu cat de cat plantat
[Yahoo!]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Am citit si pm-ul. Iti raspund la toate aici, pentru ca mi-e lene sa o fac in ambele locuri.

N-am nimic cu tetrazonii. Intr-adevar sunt foarte jucausi si dau foarte bine intr-un acvariu. Sunt aia obtinuti prin selectie care au o culoare frumoasa albastru uni stralucitor. Si mie imi plac. Doar am zis ca nu vor merge cu creveti, asta daca iti vei dori vreodata...

Cu plantele am retinut ideea, dar deocamdata chiar nu am de dat. Desi am tuns acvariul duminica, erau deja promise. Sorry. La urmatoare "coasa" te am in vedere.

In alta ordine de idei, la noi se obisnuieste sa treci si pe la "Despre noi". Daca nu te deranjeaza te-as ruga sa o faci si tu. Da bine la public.

Toate cele bune.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Val wrote:Porcu - Un alt Constantean, da?! :p

Io cred ca tu conduci din umbra invazia .......

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: