[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Multitudine de intrebari:  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Va salut din nou si revin cu mai multe intrebari in categoria potrivita. Deci o sa le numerotez :-P
1. Este deajuns substratul de pietris pentru cresterea plantelor?
2. Am un acvariu de 55 litrii... pe care intentionez sa-l populez cu Vivipari ce specii de plante sunt corespunzatoare cu acestia?
APROPO: Unde (la cine) gasesc si eu plantele ? (in constanta)
3. Vreau sa-i grabesc putin ciclarea sunt benefice coloniile?
4. Acvariul are doar 50 cm lungime si probabil chiar daca as gasii un neon potrivit nu stiu unde sa caut startere si ce imi mai trebuie(daca are cineva pe aici please help)

Multumesc mult

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

O sa adaug in seara asta niste poze cu acvariul (gol deocamdata) :-o

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

plantele, ar merge doar cu pietris, dar plantele nepretentioase, eventual sa le ajuti putin cu ceva pastile la radacini, neoanele de 15 w ar fi bune pentru tine , ma refer la t8
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Si pentru a folosi neoanele de unde gasesc eu starter, sau ce imi mai trebuie.

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

starter/socluri si ce mai ai nevoie = magazin de electronica
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut alex, incerc sa te ajut si eu cum pot si iti zic cam asa:

1. Da, este de ajuns daca vrei plante nepretentioase, si la fel cum ti-a recomandat ketamina poti pune la radacinile plantelor ceva pastile sau bile de la JBL

2. Orice plante sunt recomandate intr-un acvariu cu pesti (bineinteles excludem ciclidele)
-plante gasesti duminica in piata de la brick cate vrei, Razvan in special te poate ajuta. El este unul din baietii de acolo care comercializeaza plante, adica sigur gasesti la el plante mai putin pretentioase si care vor rezista si la tine in acvariu

3. Din experienta mea minima (din octombrie pana acum) as zice ca da, asta din recomandarile cunoscatorilor si a articolelor citite

4. Tuburile de neon la o lungime de 50cm, sunt intradevar T8 (diametrul mai gros 3-4cm aprox) de 15w iar lungimea lor este de aprox 46.5cm, deci ar incapea la fix in acvariul tau

Mult Succes putem tine legatura si pe messenger, pc.ciprian este id-ul meu

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: