[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pentru cei care au acvariul cu plante artificiale  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

O noua metoda de infrumusetare a acvariului . Aveti nevoie de : putin silicon transparent,roci...stanci,pietre,si o planta artificiala.
1 Prima oara .. puneti niste roci,stanci,bolovani .. la fiert [ sa scapati de bacterii..mizerie] image
2 Lipiti 2 roci una de alta cu silicon iar in silicon puneti planta artificiala.image
3 Lasati la uscat siliconul iar dupa 24h il puteti pune in acvariu.image
[Email]
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Nu prea te-ai nimerit bine deoarece, aici pe forum, noi iubim plantele vii

865
[Yahoo!]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Da .. stiu Sesmar .. si eu am plante vii dar am postat asta pentru cei care au plante artificiale
[Email]
blackmoor
Junior member

IP:

imi place cum arata, si in general aceasta idee, cu plante ce ies de printre roci, sau lemne, dar naturale
plantele artificiale, cu susul in jos, intre diamante, intre pietre sau lemne, tot plante artificiale sunt, si pt un impatimit sunt chici-uri.
ce bine ar fi fost daca producatorii nu le inventau niciodata.
asa ca daca aveti plante vii, e bun sfatul lui Betta, dar, nu merita chinul, mai bine luati un anubias nana in locul lor , ca e frumoasa, rezistenta si deloc pretentioasa. ma rog... doar ca exemplu.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Betta.X wrote:Da .. stiu Sesmar .. si eu am plante vii dar am postat asta pentru cei care au plante artificiale

Sau poate pentru cine nu are de unde sa le cumpere - cum este chiar Betta.X. Imi imaginez cum viseaza si el la un acvariu decent, populat cu citiva neoni innotind zglobii pintre citeva plante mai frumusele si sanatoase. Dar el are doar 2 fire de Egeria densa...Sincer, eu ii apreciez curajul si perseverenta. Omul acesta nu a incetat sa spere. Si asta e mare lucru - sa lupti, nu sa te dai batut.
blackmoor
Junior member

IP:

si de ce nu faci tu, Dolly un colet cu niste plantute, ca, daca le ambalezi intr-un pet de 2l, si intr-o cutie mai apoi, ajung la destinatie intregi, chiar si prin Posta Romana, si nu mai e nevoie sa-l compatimesti.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

blackmoor wrote:si de ce nu faci tu, Dolly un colet cu niste plantute, ca, daca le ambalezi intr-un pet de 2l, si intr-o cutie mai apoi, ajung la destinatie intregi, chiar si prin Posta Romana, si nu mai e nevoie sa-l compatimesti.

Tu acum esti furios pentru ca ai acvariu plin de alge si iti permiti sa te iei de toata lumea???

Edit by mosu
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Apropo Dolly am 2 ,,smocuri" de vreo 5 fire de egeria densa :-).Maine mai urmeaza sa cumpar cateva daca mai are .Daca a primit cabomba caroliana cumpar dinacelea :-) .
Nu are rost sa va certati din motive ,,stupide",parerea mea ..
[Email]
blackmoor
Junior member

IP:

Da de ce te ofensezi asa, ca nu m-am luat de tine, eu vorbeam serios, chiar se poate face chestia asta.
Si lasa algele in pace, ca sunt departe de topicul asta, au topicul lor acolo, leagate de ele acolo, daca ai ceva de zis.
Scuza-ma Dolly, pot, politicos sa te intreb: tu iti permiti glume avansate, adeseori picante, de ce, atunci cand cineva face o gluma ca a mea, te ofensezi atat de tare? Si nu e doar cazul meu, ti-am observat intreg comportamentul. Daca, tu nu ai face astfel de glume picante, as intelege sa nu le inghiti, sa le consideri de prost gust, dar asa, o dai in egoism. Si nu mi-o lua cu suparare ca nu asta vreau.

tare curios sunt ce mai scria, unde mosu a fost nevoit sa editeze, sunt convins ca e pentru binele topicului ce a facut, proabil, daca vedeam nu mai eram calm. dar tot sunt curios
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

blackmoor wrote:Da de ce te ofensezi asa, ca nu m-am luat de tine, eu vorbeam serios, chiar se poate face chestia asta.
Si lasa algele in pace, ca sunt departe de topicul asta, au topicul lor acolo, leagate de ele acolo, daca ai ceva de zis.
Scuza-ma Dolly, pot, politicos sa te intreb: tu iti permiti glume avansate, adeseori picante, de ce, atunci cand cineva face o gluma ca a mea, te ofensezi atat de tare? Si nu e doar cazul meu, ti-am observat intreg comportamentul. Daca, tu nu ai face astfel de glume picante, as intelege sa nu le inghiti, sa le consideri de prost gust, dar asa, o dai in egoism. Si nu mi-o lua cu suparare ca nu asta vreau.

tare curios sunt ce mai scria, unde mosu a fost nevoit sa editeze, sunt convins ca e pentru binele topicului ce a facut, proabil, daca vedeam nu mai eram calm. dar tot sunt curios

Nu stiu ce a editat mosul, pentru ca eram la o tigara :sic: Ceva legat de discutia mea cu tine, asta e clar. Dar tin sa spun ca, fara sa vrei, chiar mi-ai citit gindul. Cind voi gasi niste plante care sa fie sanatoase, ii voi trimite si lui Betta prin curier rapid. Sa stii ca oi parea eu afurisita uneori, dar nu sunt asa. Si nu am de ce sa fiu suparata pe tine. Din contra, am avut si eu un mic razboi cu algele care s-a terminat brusc prin aruncarea tuturor si schimbarea substratului. Si mai trist a fost ca in acea peroada aveam neoni rosii, pesti pe care ii indragesc nespus...numai ei stiu cum au rezistat.

Si acuma si cu tine...eu vroiam sa-i fac o surpriza si tu fuga ma dai gol Daca mai imi strici planurile si alta data, te maninc cu fulgi cu tot! :sic:
blackmoor
Junior member

IP:

E, Dolly, pai vezi ca se poate sa ne intelegem fain. :-)
Nici eu nu am nimic personal cu tine, ca deh, nu te cunosc. Iar in cazul de mai sus, a fost un reply pe care chiar l-am spus pe bune, si ma bucur ca in sfarsit ai inteles ca nu vreau doar sa sar la gatul tau. Asa sunt eu, mai excentric uneori, cred ca as fi in stare sa ma leg de mosu daca zice vre-o tampenie , oricum, nu e cazul dar zic, asa ca exemplu.
Trist, de intamplarea cu algele la tine. Eu sper sa scap, macar in urma reset-ului. Dar unul pasnic, fara a arunca chestii...
N-am zis ca esti rea, pt ca nu te cunosc, si doar in urma unor replici de pe forum, care nu sunt deloc spontane si nu ilustreaza nimic din temperament, nu pot sa te analizez.
Chiar nu esti suparata pe mine? E, ma bucur ca ti-au trecut, alea, mai vechi, stim noi :-P
Si gata, ca m-am avantat offtopic.

Ar fi o idee, cu plantele astea artificiale, daca ar avea mai multa ,,naturalete''. Ma refer la culoare, la cum sunt realizate, pentru ca nu mi se pare ca imita prea bine. Oricum, nici macar nu merita sa iei plante artificiale. Au cam acelasi pret cu cele naturale, diferenta e ca, daca ai grija de ele, din cele naturale(chiar incepand cu un fir) poti umple un acvariu, apoi inca unul, si inca unul...in schimb cele de plastic, se inmultesc doar daca le tai bcatele.
Si unde mai e fascinatia controlului bazinului? Sa-l vezi cum se dezvolta, frumos, datorita tie, sau la extrema opusa, sa-ti zici ,,bai nu mai fi grabit ca iar ai facut prostii''
Sincer, cred despre plantele artificiale, ca despre tigari, omenirea ar fi fost fericita daca nu le-ar fi descoperit, astfel nu exista tentatia de a cumpara, ceva ce nu exista.
Dar, legea comertului, pe asta se bazeaza, curiozitate, si din pacate lor le merge bine, noi stam si comentam cum ca plantele artificiale sunt urate.
E, in situatii extreme, bagi plante artificiale, si le urmaresti cum cresc,...cresc substantele chimice din apa, de prin vopselele unor plante.
oricum, efectul cu pante ce cresc, de pe unde vor(dintre pietre), ramane inima topicului din punctul meu de vedere.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: