[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Betta pedomaniac  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Mi-au depus betta. Ok, masculul si-a facut datoria, puii sunt ok, l-am reintrodus in acvariul comun... unde in aceeasi zi isi facuse deja cuib de spuma. A doua zi avea icre. Acum sunt deja multe coditze. E o generatie pierduta. Asta e. Nu ma asteptam. Problema mea e alta.

Evident cat a avut grija de icre si apoi de pui, nu a mancat nimic. La fel de evident, nici acum nu mananca nimic. Daca o tin tot asa, asta cand mai apuca sa manance? Am mai crescut puisori de betta, dar niciodata n-am mai vazut un asa apetit sexual la pestii astia alminteri unii dintre cei mai mari puturosi pe care i-am avut.

10x.
Val.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Crescator de betta scrie pe tine! Cit despre mincare...asta e problema lui... daca se tine de prostii, face foamea. :sic:

Sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei!
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Da. Crescator de Artemia si de Betta
Allen_g30
Member
[Avatar]

IP:

asa fac si ai mei, stau nemancati si au grija de pui. lasa-l in pace, cand i se face foame mananca. incearca sa scoti puii intr-un bazin separat peste 4-5 zile si apoi incepe el sa manance, ca nu mai are ce sa ingrijeasca.

bafta multa!
[Email]

Forum Index » Anabantidae
Go to: