[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Stiu ca suna FOARTE AIUREA smilie .. dar are cineva sa imi doneze cateva plante [ sa imi trimita daca este posibil ] Singura planta care o gasesc aici este Egeria densa .. si mi se pare aiurea acvariul plin de egeria fara 1 planta diferita . Multumesc
[Email]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

chiar nu are nimeni ? macar un fir micut
[Email]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Au destui plante. Ba sunt convins ca unii chiar ti-ar trimite si la distanta, dar sa stii ca iarna e mai greu. E frig si cu grija pe care o au firmele de transport, in general, de colete, e mare sansa sa iti ajunga o inghetata de plante.

Poti eventual spera sa iti raspunda cineva din apropierea ta.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Betta.X wrote:Stiu ca suna FOARTE AIUREA smilie .. dar are cineva sa imi doneze cateva plante [ sa imi trimita daca este posibil ] Singura planta care o gasesc aici este Egeria densa .. si mi se pare aiurea acvariul plin de egeria fara 1 planta diferita . Multumesc

Se pot trimite numai prin curier rapid si foarte bine ambalate. Putina apa si punga cu oxigen, puse in cutie groasa de carton. Totul e sa vrea cineva sa-ti trimita.

Mai poti incerca la magazinele on line, cum ar fi www.reef.ro. Dar nu bag mina in foc. 1 - nu stiu ce plante mai au pe stoc si 2, nu stiu daca se baga la un astfel de transport. Daca ai comanda plante mai scumpe, s-ar putea sa te ajute. Altfel, ei ies in pierdere si nu e o perioada deloc propice pierderilor.

Oricum, tu intra pe site si informeaza-te. Nu ai nimic de pierdut.
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Sper sa imi poata trimite cineva
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Betta.X wrote:Sper sa imi poata trimite cineva

Pai daca nu intrii pe site, nu vezi plantele si nu dai comanda, cine ai vrea tu sa-ti trimita?
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

aa .. da .. scuza-ma
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Betta.X wrote:aa .. da .. scuza-ma

Sa te scuz eu? Dar ce mi-ai facut? Hai, baga mare, intra pe reef, alege plantele, fa-ti un cont si apoi da comanda.

Forum Index » Cumparari
Go to: