[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buretele de la filtru de apa ??????  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tarabostes
Junior member

IP:

Salutare si bine ne-am gasit pe 2009,intrebarea mea.....buretele de la filtru de apa se schimba si daca da cand si daca exista vreo operatie mai speciala,inca nu e nevoie dar cum stiu d la voi cam odata pe luna ca sa mai curat il clatesc in apa care o scot din acvariu si mi-a venit in cap intrebarea ,de ce? pt ca stiu ca in el exista bacteriile asa de mult folositoare si care s-au format in periaoada ciclarii,daca sa zic ca gasesc si cumpar unul nou?ele se formeaza in nou sau.......Merci anticipat .
blackmoor
Junior member

IP:

nu inteleg despre ce burete vorbesti, burete de la filtru cu powerhead, buretele bolborositor, buretele de la cascada, toate sunt filtre pentru apa(ca doar apa ai in acvariu) si toate au BURETEle la baza.
deci ce burete vrei sa schimbi?
o data pe luna? inseamna ca o fi bolborositor, altfel e grav....

daca e bolborositor, NU SE SCHIMBA,
daca e de la filtre cu pompa de apa, se schimba cand isi schimba volumul, devine mic, se compreseaza, e colmatat si nu se mai curata, nu mai e pufos.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: