[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o intrebare simpla  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
rumpelstinschin
Junior member

IP:

Salut! Nu ma pricep, vreau sa-mi fac un acvariu complet , momentan am acvariul cu volum brut 160 L. Ce fel de filtru extern e potrivit pt asa volum ?
[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Depinde. Ce pesti vrei sa tii in el?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
rumpelstinschin
Junior member

IP:

un banc de neon , zebre si gupy + niste sanitari (nu stiu denumirile)
[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Atunci: Eheim Professional 2222, TetraTec EX700 sau JBL CristalProfi e900. Intereseaza-te de denumirile si cerintele "sanitarilor" care iti plac; unii cresc mult mai mult decat altii si s-ar putea sa nu-si gaseasca locul in acvariul tau.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
rumpelstinschin
Junior member

IP:

Sanitarii or sa fie albi ca aceia cresc putin , daca o sa pun plante e absolut obligatoriu instalatia de co2? si inca o intrebare in timpul ciclarii pot folosi un filtru intern aquael 350L/h mai ales ca e aum intr-un acvariu mai micut adica ar fi bacteriile formate?
[Yahoo!]
marzzx
Member
[Avatar]

IP:

mefisto_green wrote:Sanitarii or sa fie albi ca aceia cresc putin

Corydoras - albino

mefisto_green wrote:daca o sa pun plante e absolut obligatoriu instalatia de co2?

Nu as spune ca e absolut obligatoriu, mai ales daca nu o sa ai plante pretentioase, dar in mod cert merita si se vede diferenta.

mefisto_green wrote:si inca o intrebare in timpul ciclarii pot folosi un filtru intern aquael 350L/h mai ales ca e aum intr-un acvariu mai micut adica ar fi bacteriile formate?

Este chiar indicat, dar sa mearga in paralel cu celalalt filtru.

La t?? ni-i greu !!!
rumpelstinschin
Junior member

IP:

Ms acum strang tot ce e necesar ma si documentez daca incep sa elimin cat mai multe greseli si din pacate nu am un buget si trebuie sa achizitionez pe rand tot ce imi trebuie cum mai progresez o sa mai va cer sfaturi . Multumesc pana acum
[Yahoo!]
rumpelstinschin
Junior member

IP:

deci am o zgarietura pe o fata a acvariului si ma streseaza se poate repara slefui sterge cumva? sau afecteaza structura acvariului in vre-un fel?
[Yahoo!]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Depinde cat de zgarietura e zgarietura...

Daca nu e crapatura ci chiar o zgarietura cauzata de exemplu de magnetul cu care se curata geamul, care a prins sub el un fir de nisip, de exemplu, nu iti poate afecta siguranta acvariului.

Nu mi-am batut niciodata capul sa slefuiesc zgarieturile, dar nu ma indoiesc ca e posibil. Cu siguranta iti va spune ce si cum unul dintre colegii tatici la partea de hardware.
rumpelstinschin
Junior member

IP:

Val wrote:Depinde cat de zgarietura e zgarietura...

Daca nu e crapatura ci chiar o zgarietura cauzata de exemplu de magnetul cu care se curata geamul, care a prins sub el un fir de nisip, de exemplu, nu iti poate afecta siguranta acvariului.

Nu mi-am batut niciodata capul sa slefuiesc zgarieturile, dar nu ma indoiesc ca e posibil. Cu siguranta iti va spune ce si cum unul dintre colegii tatici la partea de hardware.

astept astept da zgarieturi fine
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: