[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Melcisori in acvariu ??!!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tarabostes
Junior member

IP:

Azi am descoperit pt prima data pe o frunza un melcisor cu cochilia maronie lunguiata data pe spate......??? de ce apare? ce e de facut? il scot ???
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

crysty wrote:atat timp cat vechiul tau topic e activ si primesti raspunsuri la intrebari in el, si atat timp cat lumea s-a adunat acolo sa te ajute, nu e nevoie sa deschizi alt topic, esti la sectiunea incepatorilor, unde, topicurile deschise inseamna,,rezolvarea problemelor propriului acvariu'' si pot include mai multe probleme, in acelasi topic, nu e nevoie sa faci topicuri diferite pentru fiecare. iao ca un sfat ca vezi si tu nu sunt vechi pe aici, dar cam stiu cum merg treburile, sa nu se supere adminii, scuzati-ne, gresim, asa-i cu incepatorii.

Cristi, eu zic sa lasam adminii sa gestioneze forumul. Nu?

@tarabostes

Melcul l-ai adus cu ceva planta probabil. De obicei unde e unul sigur mai sunt... Daca nu se inmultesc prea mult, rau nu fac nici acvariului, nici plantelor. Acuma tu decizi daca il scoti sau il lasi. Mie personal nu imi plac tare mult asa ca daca aduc ceva planta noua o studiez foarte bine sa vad daca nu cumva are oua de melci pe ea.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

crysty0612 wrote:pai, era deja un topic deschis unde a intrebat inclusiv de melci. dar, am zis, era un simplu sfat ca, asa mi se parea mie normal, n-am dat cu parul si nici macar nu am judecat .

De judecat, n-ai judecat pe nimeni pentru ca nu iti permiti inca! Dar iti dai seama cum s-a simtit tarabostes cind l-ai luat tu in primire, mai ales ca incepatori sunteti amindoi? Nu ti-a contestat nimeni experienta ta in acvaristica, dar modul tau de adresare lasa de dorit. Sa fi fost tu in locul lui, cum te-ai fi simtit?

Pe forumul acesta se discuta civilizat, fara jigniri sau ofese aduse altor persoane, indiferent ca sunt sau nu incepatori! Asta se lasa cu ban, fara discutii sau preaviz. Si lasa adminii si moderatorii sa se ocupe de ce se poate discuta aici si ce nu! Sper ca m-am facut inteles!

@tarabostes - nu te supara pe mine, dar ma vad obligat sa inchid acest topic. Nu vreau sa se transforme in saminta de scandal!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: