[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare despre guppy diferiti !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tarabostes
Junior member

IP:

Sal,am si eu urmatoarea intrebare....am 2 masculi de guppy si o femela de aceeasi....fel sau subspecie de guppy sa zic si alte 2 femele de guppy de alt fel sau subspecie ,intrebare .....cu timpul cei 2 masculi or sa bage "in seama " pe celelalte doua?Intreb daca voi ati mai avut cazuri in care s-au imperecheat sau ceva nu tin neaparat sa se imperecheze dar din ce vad nu le prea baga in seama ....ce-i drept cele 2 femele au venit cam la o saptamana dupa ceilalti guppy iar de atunci a mai trecut una,stiu poate e prea devreme dar intreb,merci.Craciun fericit tuturor !
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

tarabostes wrote:Sal,am si eu urmatoarea intrebare....am 2 masculi de guppy si o femela de aceeasi....fel sau subspecie de guppy sa zic si alte 2 femele de guppy de alt fel sau subspecie ,intrebare .....cu timpul cei 2 masculi or sa bage "in seama " pe celelalte doua?Intreb daca voi ati mai avut cazuri in care s-au imperecheat sau ceva nu tin neaparat sa se imperecheze dar din ce vad nu le prea baga in seama ....ce-i drept cele 2 femele au venit cam la o saptamana dupa ceilalti guppy iar de atunci a mai trecut una,stiu poate e prea devreme dar intreb,merci.Craciun fericit tuturor !

masculii de guppy baga in seama orice femela!!! sa fie ele disponibile, si vezi tu ce si cum...

http://www.seachem.ro
[Email]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

daca pana acum nu le-au bagat in seama atunci alea nu sunt femele de guppy.

Acvariul meu
[Yahoo!]
tarabostes
Junior member

IP:

.....merci mult pt raspunsuri,acum e probabil sa nu fie disponibile pt ca par un pic mai micute ,cat despre daca sunt femele sunt cu siguranta ,sunt novice dar cum guppy sunt foarte comuni si indicati pt incepatori a fost primul lucru care l-am invatat si la specia asta nu e foarte greu sa diferentiezi sexele

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: