[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Calculator excel pentru nr de pesti / nr de litri necesar  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
liviu779
Junior member

IP:

Salut !
Pe baza formulelor lui Dalles am facut un calculator excel pt nr de pesti / nr de litri necesar. As fi bucuros daca va uitati si voi peste el si eventual sa aduceti propuneri sa il imbunatatesc... Sau daca nu e ok sa il folosesc, pt ca la volume mai mari se schimba proportiile...
Sunt convins ca nu am reinventat roata. Insa mie mi-a trebuit sa calculez nr de pesti necesari pt acvariul meu suprapopulat (50 litri / 48 pesti), si mi-a dat ca la 50 litri imi sunt suficienti exact cei 4 pesti care fusesera la inceput in acvariu, inainte sa ii stric echilibrul cumparand altii noi, care s-au inmultit excesiv. Si ma gandesc ca mai sunt si altii in situatia mea, care din nestiinta chinuie bietii pesti si se chinuie si pe ei sa intretina acvariul..

Fisierul contine configuratia mea de pesti, care necesita vreo 600 litri, nu 50. E corect cum calculeaza ? Astept o parere avizata..

Multumesc,
Liviu
p.s. sheetul e protejat, insa nu are parola.
[Yahoo!]
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Laudabila initiativa cu excelul. Chiar sunt curios daca vre-unul din expertii de pe forum pot da o mana de ajutor la verificarea calculelor si la adaugarea speciilor mai importante. Eu zic ca ar fi un tool extraordinar de folositor pentru incepatori (si nu numai).
Bridget
Junior member

IP:

a mai verificat cineva excell-ul? ca e o idee f buna sa ai un astfel de instrument.

Bridget
[Yahoo!]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

zice: The file link that you requested is not valid
Bridget
Junior member

IP:

dap, am constatat si eu acelasi lucru.

Bridget
[Yahoo!]
spulberica
Member
[Avatar]

IP:

Il urcasem eu la un moment dat aici.
Am verificat mai devreme si functioneaza. Click si download.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: