[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vivipari la 27 grade?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tarabostes
Junior member

IP:

sunt inca in perioada de ciclare deci nu am pesti deloc,e vb de incalzitor,are termostat si l-am fixat la 24 grade....temperatura urca la 27,am fixat termostatul la 23,22,20,chiar si 18 grade....pe termometru ramanea la 27,cand scot din priza incalzitorul temp apei scade usor pana la aprox 22-23 grade, ce ma intreb eu ...pt viviparii care o sa-i cumpari...corydoras,guppy,platy,xipho (bine imi aleg din astia nu ii i-au pe toti ;) )sa zic ca las termostaul sa mearga si ramane la 27 de grade ,e mult prea mult pt ei sau daca nu il pun deloc si ramane la 22-23 e prea putin sau .....tre sa-mi iau alt incalzitor......????
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Ia-ti un incalzitor cum se cade si regleaza-l la 24 de grade.
Corydoras nu sunt viipari.
[Email]
tarabostes
Junior member

IP:

ok,daca asta e solutia...asa facem,merci
tarabostes
Junior member

IP:

mi-am luat un incalzitor AQUAEL ...cica ar fi bun,l-am bagat si deocamdata is face treaba temp apei a ramas la 24-max 25 excelent zic eu ....cum weekendul asta sunt cam 2 saptamani de ciclat apa cred ca o sa incep usor popularea cu pesti

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: