[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Piese rezerva filtru TETRATEC EX 700 ??  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Din pacate filtrele par sa fie unele din componentele hardware acvaristice cu durata cea mai scurta de viata. Am avut un FLUVAL 204 care a cam incepusa se intepeneasca capacul si a ajuns pe balcon (de rezerva...dar acum cand l-am bagat la treaba curgea ca o strecuratoare cu garniturile obosite ). De vreo 2 ani Tetratec-ul EX 700 parea sa merga OK din toate punctele de vedere, pana in seara asta cand la spalare au inceput sa se rupa ca puful de papadie la suflarea vantului toti dintisorii de plastic de la inelul care leaga furtunurile de piesa detasabila a capacului (inelul cel mai de jos al piesei nr 20 din schema de aici .

Se mai gasesc pe undeva piese / capac cu totul sau altul la rand? Cum stau ca rezistenta alte filtre ca am obosit sa le schimb la fiecare 2 ani...

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
andreic
Membru de baza

IP:

Cu Tetratecul nu pot sa te ajut dar, in ceea ce priveste Fluvalul se pote rezolva. De obicei curge pe la garnitura principala(scrie si in manual). Inainte sa il folosesti aceasta garnitura se recomanda sa fie tinuta in apa calda la inmuiat sau unsa cu glicerina si nu mai curge.
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Eheim professionel II al meu care il am cred ca 3-4 ani..... nu a avut nici o problema
Ptiu...... stuchiral mitele , sa nu fie de ochi

Merge de dracii il iau
E bun frate ce sa zic

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Frate ,INTROS :-)
Dar de mult nu te mai auzii pe aici
Sa fie ,vreo cateva luni
Parca lipsea ceva

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Stiu ca am cam lipsit, da' nici pe tine om cu raspundere nu te-am zarit prea des pe aici fata de alte vremuri.... Uite eu in trei zile am percutat la vreo trei topicuri (recunosc unul era cu acvariul meu). Din pacate pana la sfarsitul lui februarie sunt sub presiune mare cu probleme profesionale majore, dupa aceea intru in "normalitate"...

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

INTROS wrote:Din pacate pana la sfarsitul lui februarie sunt sub presiune mare cu probleme profesionale majore, dupa aceea intru in "normalitate"...
Pai asta nu-i "din pacate", e din fericire . Vezi ca nu uit in februarie ce-ai zis acuma :jajaja: .

Si io zic numa' de bine de Eheim .

Poze: smilie ... Poze cu plante
neonu
Junior member

IP:

Daca ma puteti ajuta...ajunge 1L de siporax pt un tetratec EX700 si un bazin de 120l ?
Vreau sa iau 2L siporax - sa inlocuiesc ceramica "originala" si sa mai am de rezerva.
Multumesc
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ajunge un litru .

Poze: smilie ... Poze cu plante
neonu
Junior member

IP:

Ma intreb daca furtunul de 12/16 de prin petshopuri (si nu numai) ar merge pe EX700. E nitel mai mare ca si diametru fata de cel original (11,3). Cred ca fiind vorba de furtun mica diferenta nu conteaza. As vrea sa cumpar mai mult furtun la metru ca sa le schimb mai des decat sa le curat pe cele originale.
Un set de furtune "originale" costa parca vreo 22 lei. Cel la metru mult mai ieftin.

Merci

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: